Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Továbbra is üzemel 40 síterep Szlovákiában

2007.03.11. Bata Attila

Továbbra is üzemel 40 síterep Szlovákiában Ezen a hétvégén a közel száz szlovákiai síterep közül negyven továbbra is nyitva tart, változó minőségű hóviszonyokkal. A pénteki-szombati havazásnak köszönhetően javultak a hóviszonyok az Alacsony-, a Magas-, és a Bélai-Tátra sípályáin. Számos kisebb síterepet hóhiány miatt már korábban be kellett zárni.

Kisebb hóutánpótlás érkezett péntek este az észak-szlovákiai pályákra, felfrissítve ezzel a pályák sokat használt, jobbára mesterséges hótakaróját. Javultak a síelés körülményei az Árva (Orava) és Tátra hegycsoportok környékén. Továbbra is a jobb minőségű pályák közé tartozik Túrócszentmárton (Martinske Hole) és a Vratna völgye.

Sajnos, számos a határhoz közelebb eső és a magyarok körében is népszerű kisebb pálya időközben kénytelen volt bezárni/felfüggeszteni az üzemeltetést. Jelenleg zárva tart Pavcina Lehota, Kokava-Línia, Revúcky Raj, Jasenská dolina, Drienica, Lysá pri Drienici, Skicentrum Nizná Uhliská, Krahule, Cicmany, Skipark Vysné Ruzbachy és Selce.

Néhány szlovák síterep márciusban kedvezményekkel várja a síelőket. Érdemes a síterepek weboldalát felkeresni az árengedményekkel és akciós ajánlatokkal kapcsolatban. Kedvezőbb árú bérletekkel csábítják a síelőket márciusban a magas-tátrai síterepek (-10%), valamint olcsóbb lehet a síelés a Vratna völgyében (-20%) is.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.