Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Látványos programok a söldeni gleccseren áprilisban

2007.04.01. sielok.hu

Látványos programok a söldeni gleccseren áprilisban Beköszöntött az április, de ez még nem jelenti azt, hogy feltétlenül el kell tenni a síléceket, annál is inkább mert ennek az időszaknak egyik hagyományos jellemzője a gleccsersíelés. Ilyenkor érdemes még egy utolsót csúszni például Söldenben, ahol változatos programmal is várják a látogatókat.

Hannibál ókori alpesi átkelését bemutató színpompás ünnepség most már hagyományosnak mondható, amelyet az idén április 13-án, péntek este rendeznek meg. Bár Hannibál útjának pontos útvonala nem ismert, de Hubert Lepka, a rendezvény producere a söldeni Rettenbach gleccser oldalában álmodja meg helikopterek, ratrakok, motoros szánok, és egyéb járművek grandiózus esti felvonulását, amely az időszámításunk előtti 218-ban a tíznapos átkelésben részt vett hatvanezer fős sereget és természetesen az őket segítő 37 elefántot hivatott szimbolizálni.

Két héttel később, április 27-én, pénteken újra fantasztikus vizuális élményben lehet része a vendégeknek. Szintén a Rettenbach gleccseren rendezik meg az első tűzijáték világbajnokságot. Három elismert pirotechnikus (egy svájci, egy német és egy orosz) mutatja be műsorát az este folyamán. A rendezvényre 25 euróba kerül egy belépőjegy. A tűzijáték mellett élő koncertek és egyéb rendezvények is várjak a vendégeket, akik kedvezményesen válthatnak síbérletet, illetve foglalhatnak szállást erre a hétvégére.

KOMMENTEK

Szállástipp
Top Tirol Apartmanház csillagcsillagcsillagcsillag
Az apartmanház Huben faluban, Söldentől északra található. A síbusz megállója közvetlenül a ház előtt van, amivel 10 perc alatt a kabinos felvonónál lehetünk. A házban összesen 24 db, 6 különböző típusú 2-7 fős apartman található és egy kiváló wellness részleg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.