Menü ≡

Látogatószám rekordot döntött az Interalpin 2007

2007.04.21. | Szerző: Hernádi László
Látogatószám rekordot döntött az Interalpin 2007 Ismét látogatószám rekordot döntött az Interalpin 2007 szakkiállítás. Az Innsbruckban április 18. és 20 között megrendezett vásárra 17200 látogató érkezett a világ minden tájáról, ez a szám 1200 fővel múlja felül a két éve megrendezett Interalpin 2005 szakkiállítás látogatószámát.
h i r d e t é s

A kiállítás és vásár mintegy 500 cégnek nyújtott alkalmat 3000 négyzetméteren, hogy bemutassák termékeiket, terveiket és szolgáltatásaikat a nagyközönség számára. A kiállítók profilja elsősorban a felvonótechnika és a télisport területek támogató szolgáltatásai (mint pl.: hóágyúzás, kassza és beléptető rendszerek, pályakarbantartás, biztonság, építőipar) voltak.

Különösen sok látogató érkezett Ukrajnából és Fehéroroszországból, valamint a kelet-európai EU tagállamokból, Szlovákiából, Csehországból, Romániából és Bulgáriából.

A kiállításon megtekinthető, alkalmasint kipróbálható berendezéseken és bemutatókon kívül nyári élménypark is a látogatók rendelkezésére állt a vásárterületen.

A nagy sikerre való tekintettel már most elkezdődött a készülődés a 2009-ben rendezendő Interalpin kiállításra.

Interalpin 2007
Interalpin 2007
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »