Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Már csak négy hétvége és újra itt a Hó-Show!

2007.10.15. sielok.hu

Már csak négy hétvége és újra itt a Hó-Show! Az idén 17. alkalommal várja a téli sportok szerelmeseit a rendkívül népszerű HÓ-SHOW, s mellette - most először a HUNGEXPO Zrt. szervezésében - a megújult SPA&WELLNESS kiállítás a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban november 8-11-ig.

A HÓ-SHOW évek óta tartó töretlen népszerűségét annak is köszönheti, hogy évről évre új elemekkel bővül: a programok terén és a kiállítói kínálatban egyaránt. Az idei kiállításra már most érdemes készülni, hiszen ezúttal is rengeteg újdonság van készülőben.

A vállalkozó kedvű látogatók az idei évben a tubing siklás rejtelmeivel ismerkedhetnek meg: azaz, megnézhetik és akár ki is próbálhatják a leginkább traktorbelsőként emlegetett gumigyűrűn való száguldozást. A kevésbé vakmerő, de egyébként mindenre kész látogatók sí szimulátorral tehetik próbára ügyességüket - sérülés nélkül.

A "síkvidéki" télisport, a korcsolya szerelmesei pedig igazán remek pályán próbálgathatják tehetségüket: az első próbatételtől a menő piruettig bármi kipróbálható a helyszínen, kötelezettség és ráfordítás nélkül. Az idei évben a sztárok is jégre lépnek, akik produkciójukkal a tévé nézők után most a HÓ-SHOW látogatói számára is igazi show hangulatot teremtenek.

A programok mellé a karácsonyi hangulat is beköltözik négy napra a Vásárközpont A pavilonjába: a HÓ-SHOW Karácsony Szigetén már az ünnepi készülődés kellékei is felbukkannak: díszek, fények, terítési kellékek, csomagolóanyagok. és a Mikulás. Igen, nem tévedés: az igazi, lappföldi Mikulás is itt lesz velünk négy napig a gyerekek (kisebbek és nagyobbak) örömére.

Természetesen a HÓ-SHOW kiállítói kínálata ezúttal is igen széles és gazdag választékot nyújt a téli sportok szerelmeseinek: a használt felszerelésektől és síruháktól a legdivatosabbakig - számos kedvezménnyel. A felszerelés mellé pedig a sí utakból is lehet csemegézni: a különösen kedvelt és kevésbé ismert síterepek ajánlataiból egyaránt. Az idei évben különleges meghívót kap Ausztria STUBAI gleccser sí régiója, hiszen képviselőik lesznek az idei díszvendégek. A cím kötelez: kiemelkedően sok ajánlat várható az ottani szállásadók részéről, illetve a szerencsések sí utazást is nyerhetnek a Stubai gleccserre.

Azoknak, akik a fagyos sportok helyett (vagy mellett) a szaunák, élményfürdők, az évszaktól független wellness világába vágynak, szintén nem kell messzire menniük: a HÓ-SHOW mellett, a D pavilonban várja őket - most először a HUNGEXPO szervezésében zajló - SPA&WELLNESS egészségturisztikai kiállítás. A Spa kiemelt témája az élményfürdőzés és a várható kínálatot tekintve senki nem marad szárazon!

A látogatókat mindkét kiállításon értékes nyeremények várják, hiszen minden belépőjegy - amely természetesen mindkét kiállításra érvényes - egyben tombolajegy is.

KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.