Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

November 8-án kezdődik az idei HÓ-Show!

2007.10.31. sielok.hu

November 8-án kezdődik az idei HÓ-Show! A HÓ-Show, a téli sportok szerelmeseinek randevúja, amelyen ezúttal tíz ország 170 kiállítója mutatkozik be. A most 17. alkalommal jelentkező vásárt alkalmanként több mint húszezren látogatják. A jól összeszedett kínálatban az utazási ajánlatoktól a felszerelésekig mindent megtalálnak a téli túrákra készülő vásárlók.

Az idén először a Karácsony Szigeten már az ünnepi készülődés kellékei is beszerezhetők, sőt a négy nap alatt a vásárt járó igazi, lappföldi Mikulástól is számíthatnak meglepetésre a látogatók, elsősorban persze a gyerekek.

A HÓ-Show ezúttal jég-show is lesz, a Sztárok a jégen versengésből ismert közreműködőkkel. A helyben felállított koripályát a közönség is használhatja. Azon kívül lesz műanyag tubing pálya és a sí szimulátort is ki lehet majd próbálni. Az idei díszvendég STUBAI gleccser sírégió, amelynek képviselői különleges ajánlatokkal jelentkeznek, s a látogatók között sorsolásra váró síutat is ők ajánlották fel. Ezen kívül a vásárban számos más kiállító cég háziversenyén számíthatnak a látogatók értékes ajándékokra.

A téli sportok szerelmeseinek randevújával egy időben rendezi a HUNGEXPO Zrt. a SPA&WELLNESS 6. egészségturisztikai szakkiállítást és konferenciát, amelynek idei kiemelt témája a "Vitalitás egészség - szauna- és uszodatechnika, élménymedencék" A kiállításon a MANDALA DAY SPA szervezésében közönségprogramok, és a szakmai partnerek közreműködésével pedig szakmai konferenciák zajlanak. A kiállításon a szauna- és uszodatechnika, a szépségápolás, az egészséges táplálékok, az egészséges test és lélek tanai, a táplálkozási trendek, fitness eszközök, gépek, a témát népszerűsítő kiadványok, a szaksajtó újdonságaira számíthatnak az érdeklődők.

A téli sport és pihenés kiállításai mellett most először kapott helyet a Motor Sale motorvásár, ami már a tavaszi szezon előfutára. Neves motormárkák kereskedői - kedvező ajánlatokkal - várják a motorosokat az elmúlt év sikertermékeivel.

A nagyközönségnek szánt vásárok mellett szakmai köröknek szóló konferenciákkal - zajlik a HUNGAROMED orvostechnikai szakkiállítás, amelynek rendezvényeire egészségügyi szakembereket várnak.

A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban november 8-11-ig tartó kiállítások egy belépőjeggyel látogathatók. A kiállítások csütörtökön és vasárnap naponta 10-től este 6-ig, pénteken és szombaton 10-től este 7-ig tartanak nyitva.

 

KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.