Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Idegenforgalmi hírek Szlovákiából

2007.12.08.

Idegenforgalmi hírek Szlovákiából Idén az AquaCity Poprad üdülőközpont elnyerte el a nemzetközi World Travel Adwards 2007 díjat. Mintegy 190 ország több mint 200 000 idegenforgalmi szakemberének választása esett éppen az AquaCity Poprad-ra, mint a világ legkörnyezetbarátabb üdülőközpontjára.

Az AquaCity wellness központ és élményfürdő a Tátra alatti Poprádon, a központ energiaforrását biztosító geotermikus forrás felett épült. Komplexuma a bátrak számára nyújtott új kezelési eljárások és egyedülálló lazító gyógymódok bevezetése mellett a legkiválóbb elszállásolási és a legkorszerűbb fürdőlétesítményt foglalja magába.

A Szlovákia északi részén, az Alacsony-Tátra (Nízke Tatry) bércei alatt fekvő jellegzetes falucska - Liptovská Teplička - büszkélkedhet 2007-ben az Év faluja címmel. A falu nem messze Poprádtól található. Ennek a díjnak az elnyerése azzal is jár, hogy a község Szlovákia képviselője lesz a Hollandiában kihirdetett  "A Falvak Felújításáért" összeurópai versenyben, amelyet a bécsi központú Vidékfejlesztést és Falufelújítást Támogató Európai Munkaegyesület hirdet ki.

A kelet-szlovákai Eperjes (Presov) városhoz közel fekvő Sebeskellemesen (Sarisské Lúky) nyílt nemrég egy új Repülőmúzeum. A múzeum kiállítási tárgyai közé főleg régebbi típusú repülők tartoznak, amelyek elsősorban a technika szerelmeseinek szereznek majd örömet.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.