Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Megjelent a Símánia magazin december-januári száma

2007.12.19.

Megjelent a Símánia magazin december-januári száma Igazán színes témákkal jelentkezett a Símánia idei utolsó számában: a magazin olvasói összeállítást olvashatnak Európa magyarok által legtöbbet látogatott 25 síterepéről, hasznos támpontokat kaphatnak a sílécvásárláshoz és rögtön át is böngészhetik az előző számban megkezdett sílécteszt második részét.

Mindezeken túl a Símánia cikket közöl a svájci síközpontok meghökkentően újszerű építészetéről, minden árkategóriában ajánl sífelszerelést és ruházatot, beszámol egy nem mindennapi sítúráról Nyugat-Kanadában, újra jelentkezik állandó snowboard mellékletével, benne Liptay Dávid bemutatásával, de más egyéb érdekesség mellett ír aktualitásokról, versenyzőkről és az északi sízés híreiről is.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.