Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Egyszerűbb lesz a síelés az új típusú sítérképekkel

2008.02.10. Bata Attila

Egyszerűbb lesz a síelés az új típusú sítérképekkel Ma ér véget a sívilág legnagyobb téli vására, a Münchenben megrendezett ISPO, ahol az idén már tizenhetedszer gyűltek össze a téli sportok legfontosabb szereplői. Az idei nagydíjon is számos új termék részesült különdíjban. Ezek közül a svéd myway vállalat újgenerációs sítérképét mutatjuk be először.

Amennyiben a svéd vállalat újdonsága általánossá válna, akkor valószínűleg végre búcsút mondhatunk az összegyűrt, beszakadt térképeknek, és sokkal egyszerűbbé válik a térkép elővétele bármelyik zsebünkből, de nem utolsósorban, ezentúl nem kellene bajlódni a térkép összehajtogatásával sem.

Az újítás lényege, hogy két körülbelül 13-14 cm hosszú műanyagrudat kell csak széthúzni, és egyből kinyílik a síterep térképe. A legszebb az egészben, hogy ehhez a mozdulathoz le sem kell venni még a síkesztyűt sem, amely nem elhanyagolható szempont a kemény hidegben.

A két műanyagrúd közé kifeszített térkép állítólag ellenáll a szakításnak, és ha végeztünk, csak egymás mellé helyezzük újra a két rudat, és a térkép automatikusan összehajtja magát. Az új térkép kis méretű, és könnyű is, könnyen elfér a zsebben is.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.