Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Helyzetjelentés a magyar pályákról - 2008.02.15.

2008.02.15. sielok.hu

Helyzetjelentés a magyar pályákról - 2008.02.15. Ez a tél sem arról lesz híres, hogy országos havazásokkal kényeztet el bennünket, az eddig leesett hómennyiség már a szörnyű tavalyi szezont idézi, szerencsére idén legalább a hideggel kevesebb gond van, mint tavaly. A hóágyúknak köszönhetően néhány pályát még meg lehetett menteni a februári tavasztól.

Mátraszentistván

A hétvégén az összes lift üzemelni fog. A hőmérséklettel nem lesz gond, erős hideg várható, amelyet a szombati Hütte party forró hangulata várhatóan ellensúlyozni fog. Jó hóviszonyok és egész napos rendezvények várják a síelőket szombaton.

Eplény-Nordica Skiaréna

Az egyes számú pálya alsó részén dolgoztak a hóágyúk az előző éjszakákon, és terítették be bőven hóval. Valószínűleg a hétvégén ezen a 400 méteres szakaszon lehet síelni Eplényben. Szombaton hódeszkás versenyeket rendeznek délelőtt 10 órától délutánig, este pedig villanyfényes parallel szlalom verseny lesz.

Kékestető

A déli sípálya a felvonó hosszúságában síelhető.

Visegrád-Nagyvillám

Eldőlt, hogy szombat reggelre kinyit a kisebbik sípálya. A hóréteg vastagsága még nem mindenhol optimális, de szombat éjszaka ezen is javíthatnak majd a hóágyúk. Esti sízést továbbra is megtartják.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.