Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ingyenes síelés a hölgyeknek Mátraszentistvánban

2008.03.07.

Ingyenes  síelés a hölgyeknek Mátraszentistvánban A nőnapi hétvégére való tekintettel fantasztikus kedvezménnyel várja a síelő és hódeszkás hölgyeket a mátraszentistváni Sípark. Nőnap alkalmából a hölgyek a síbérletet - a Sípark ajándékaként - díjtalanul vehetik át hétvégén a kasszánál.  Szombaton 9-től 18 óráig, vasárnap pedig 9-től 17 óráig lehet síelni a Síparkban.

Az 5-ös pálya lesz nyitva a csákányos sílifttel együtt. Minden működik a vendéglátás terén: tehát nyitva lesz a Hütte és a koktélbár is.

Fontos tudni az időjárásról, hogy szombaton kb. délig gyenge esőre is lehet számítani, mely délután a lehűlés következtében már havazásba válthat át. Vasárnap részben már napsütéses idő várható. A napozóágyak használata díjtalan! Szombaton is este 18 óráig lehet folyamatosan síelni, vasárnap pedig 17 óráig a normál napijegyekkel!.

KOMMENTEK

Szállástippek
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.