Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szurkolókártyával még több élmény Salzburgban

2008.06.01.

Szurkolókártyával még több élmény Salzburgban Június 10-én, 14-én és 18-án Salzburgban zajlik az UEFA EURO 2008 Labdarúgó EB három elődöntős csoportmérkőzése. Három Európa-bajnok csapat, Görögország, Oroszország és Spanyolország válogatottja, valamint az 1992-es féldöntős svéd válogatott pályára lépése izgalmas meccseket, izzó hangulatot ígér.

Hogy a futballrajongók közül minél többen átadhassák magukat az "élő" közvetítés élményének, Salzburg tartományban számtalan össznépi szurkoló övezetet rendeznek be az EB teljes időtartamára, sőt a Coca Cola szurkolótúrája is ekkor járja majd Salzburg tartomány helységeit hordozható vetítővászonnal, változatos interaktív játékokkal.

A focirangó salzburgi vakációzóknak különleges előnyöket biztosít az UEFA EURO 2008 idejére az új és egész Ausztriában páratlan salzburgi szurkolókártya, amely az EB-hez fűződő ajánlatokkal bővíti a praktikus Salzburg tartomány kártya tágas lehetőségi körét. A 2008 júniusában érvényes 6 napos "mindenre kiterjedő" kártya Salzburg tartomány 161 látnivalójának belépőjegye, emellett 24 órára megnyitja a tulajdonosa előtt Salzburg város 29 nevezetességének kapuját és feljogosít a tömegközlekedési eszközök korlátlan használatára. Az össznépi szurkoló övezetekbe is belépőjegyül szolgáló salzburgi szurkolókártyához az Intersport Eybl exkluzív ajándéka is jár. A kártya felnőtteknek 69, gyerekeknek (12 éves korig) 49,50 euróba kerül. Bővebb infó a www.salzburg08.com webcímen.

A rendezvény plakátja
A rendezvény plakátja
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.