Menü ≡

Fun Aréna - nyári szórakoztatóközpont Donovalyban

2008.06.24.
Fun Aréna - nyári szórakoztatóközpont Donovalyban Nagy nehezen elkészül a nyári Fun Aréna Donovalyban. Már évek óta szó volt róla, de eddig valami miatt sosem nem jött össze. Erre nagy szüksége van a falunak, ugyanis nyáron nem sok mindent tehet az idelátogató turista. Nyári szórakoztató adrenalin központ épül - Fun Arena Donovaly néven.
h i r d e t é s

Legnagyobb attrakciói a tobogán és bobpálya, kötélcentrum, mászó fal, amely (ebből a fajtából) a második legnagyobb Szlovákiában, továbbá bungee trambulinnal, 8 helyszínes trambulin, gyermek kötél centrummal és csúszdás ugrálóvár várja a látogatókat.

Bobpálya

A TELEMIX Nová Hola felvonó megállója és Husky bár közelében 2008 április-júliusban , épülőben van Szlovákia második (ilyen típusú) csúszdás bobpályája (a német Wiegand cégtől).

Monkey Way Kötélpálya

Az újonnan kiépített kötélcentrumunk közvetlenül az erdőben található az E77 út szélén, mely összeköti Banská Bystricát Ružomberokkal. Több mint 500 m-es hosszával és kerületével jelenleg a leghosszabb és legnagyobb kötélcentrum Szlovákiában.

Mászófal

Donovalyba érkezéskor, a Nova Holára induló felvonó parkolójánál felfigyelhetnek a 14 méter magas mászó falra, amely méretével Szlovákia legmagasabb mászó fala.

Trambulinok

Bungee trambulin - az utóbbi évek legkedveltebb mutatványa a szórakoztató központokban.

Ha minden jól megy, akkor augusztus elején lesz a szezonnyitó.

Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »