Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Fun Aréna - nyári szórakoztatóközpont Donovalyban

2008.06.24.

Fun Aréna - nyári szórakoztatóközpont Donovalyban Nagy nehezen elkészül a nyári Fun Aréna Donovalyban. Már évek óta szó volt róla, de eddig valami miatt sosem nem jött össze. Erre nagy szüksége van a falunak, ugyanis nyáron nem sok mindent tehet az idelátogató turista. Nyári szórakoztató adrenalin központ épül - Fun Arena Donovaly néven.

Legnagyobb attrakciói a tobogán és bobpálya, kötélcentrum, mászó fal, amely (ebből a fajtából) a második legnagyobb Szlovákiában, továbbá bungee trambulinnal, 8 helyszínes trambulin, gyermek kötél centrummal és csúszdás ugrálóvár várja a látogatókat.

Bobpálya

A TELEMIX Nová Hola felvonó megállója és Husky bár közelében 2008 április-júliusban , épülőben van Szlovákia második (ilyen típusú) csúszdás bobpályája (a német Wiegand cégtől).

Monkey Way Kötélpálya

Az újonnan kiépített kötélcentrumunk közvetlenül az erdőben található az E77 út szélén, mely összeköti Banská Bystricát Ružomberokkal. Több mint 500 m-es hosszával és kerületével jelenleg a leghosszabb és legnagyobb kötélcentrum Szlovákiában.

Mászófal

Donovalyba érkezéskor, a Nova Holára induló felvonó parkolójánál felfigyelhetnek a 14 méter magas mászó falra, amely méretével Szlovákia legmagasabb mászó fala.

Trambulinok

Bungee trambulin - az utóbbi évek legkedveltebb mutatványa a szórakoztató központokban.

Ha minden jól megy, akkor augusztus elején lesz a szezonnyitó.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Villa Gardenia csillagcsillagcsillag
A Villa Gardenia a szlovák Donovaly síterepen, a legközelebbi sílifttől 150 m-re található. A vendégek 4 apartmantípusból választhatnak. A szállás wellness részleggel, kandallós nappalival, bárral, játszótérrel és parkolóval rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sport Hotel Donovaly csillagcsillagcsillag
A 2016-ban felújított, gyerekbarát szálloda Donovaly központi részén, a sípályáktól 400 méterre található. Donovaly legnagyobb wellness részlege itt található szaunákkal, medencével, jacuzzival és sok más szolgáltatással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Residence Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos, elegáns szálloda Donovaly Zahradiste oldalától a P1-es kezdő pályától és húzólifttől 300 méterre. Wellness részleggel, gasztronómiai specialitásokkal ideális választás családok, párok, baráti társaságok részére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.