Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

65 cm hó hullott ma reggelre a karintiai Nassfelden!

2013.02.12. sielok.hu

65 cm hó hullott ma reggelre a karintiai Nassfelden! Áldják a karintiai síterepek, köztük Nassfeld, a mediterrán ciklonokat. Ha beindulnak, akkor bizony hoznak havat bőségesen, ahogy ebben a szezonban már többször is. Ezúttal 65 cm friss havat jelentettek a nassfeldi síterep üzemeltetői és természetesen fog még esni a következő napokban is.
A genovai mediterrán ciklon most nagyon sok dicséretet kap a síterep Facebook oldalán, ahol az alábbi képek is tanúsítják, hogy kiadós havazás érkezett meg a karintiai síterepre.

A havazással már 250 centiméterre emelkedett a hóréteg vastagsága a hegyen, a völgyben pedig, ahol kevesebb esett, most 80 cm vastag a hó. Nassfeld az előző héten érte el a kétméteres határt, azóta egy kissé olvadt, de most újra két és fél méteresre vastagodott a hóréteg. További havazásra egészen csütörtök estig számítani lehet.
KOMMENTEK
Bukfenc | 2013.02.12. 20:06
Menni kéne! Menni kéne!.....
dunyha74 | 2013.02.13. 09:10
De jó lenne.De jó lenne.
makossy | 2013.02.13. 13:57
Még 3 nap és megyüüüüüüüüüüünk :)
Hubert | 2013.02.15. 01:13
holnap indulunk xD

Szállástippek
Falkensteiner Sonnenalpe csillagcsillagcsillagcsillag
A modern 4 csillagos szálloda közvetlenül Nassfeld síterepe mellett található, gyönyörű hegyvidéki környezetben, 1.500 m-es magasságban. Kényelmes szobákat, teljes ellátást, változatos wellness és gyermek szolgáltatásokat kínál vendégeinek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Al Gallo Forcello csillagcsillagcsillagSuperior
Az Al Gallo Forcello***superior pályaközeli szálláshely 1.530 m-en Nassfeld olaszországi oldalán mindössze 3-400 méterre az első sílifttől és az osztrák-olasz határtól. Egy-két-három-négyágyas szobák, családi szobák, reggelis vagy félpanziós ellátás, kis wellness részleg, saját síkölcsönző várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Chalet Kammleitn
Tradicionális alpesi panzió Karintiában, a nassfeldi sítereptől 4 km-re. 2, 3 és 4 ágyas szobák félpanziós ellátással, szaunázási lehetőséggel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.