Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A síelést kiegészítő sportok legjavát kínálja az Ötpróba

2021.06.14. Wesselényi Andrea

A több mint negyvenéves múltra visszatekintő Ötpróba mozgalom legújabb kiírása 2021. június 1-jén kezdetét vette: a párizsi olimpiáig tartó ciklus is bőven tartogat újdonságokat és izgalmakat, az alapelvei azonban változatlanok: rendszeres mozgásra motiválni a résztvevőket.
Az eddigi 7 mozgásforma 8-ra bővült: futás, túrázás, országúti és hegyi kerékpár, úszás, kajak-kenu valamint triatlon mellett mostantól görkorcsolyában is lehet pontokat gyűjteni a meghatározott eseményeken. Eseményeket pedig bőséggel találhatnak az amatőr sportrendezvények iránt érdeklődők a otprobaparizsba.hu weboldalon. A sportprogramok teljesítésével pontokat lehet gyűjteni, a pontokat pedig ajándékokra (futónadrág, hátizsák, melegítő stb.) lehet beváltani. A ciklus végén a legaktívabbak eljuthatnak a párizsi olimpiára.
Az asztalánál balról jobbra: Dr. Kiss Gergely, Révész Máriusz, Szemán Róbert, Storcz Botond, Tamás Rita, Gajdos Tamás
Az asztalánál balról jobbra: Dr. Kiss Gergely, Révész Máriusz, Szemán Róbert, Storcz Botond, Tamás Rita, Gajdos Tamás
Budapesten, a Deák téri Akváriumban tartottak sajtótájékoztatót az Ötpróba mozgalom szervezői és nagykövetei: Dr. Kiss Gergely, Storcz Botond, Tamás Rita és Gajdos Tamás. Révész Máriusz, Aktív Magyarországért felelős kormánybiztos, valamint a Sportágválasztó ügyvezetője, Szemán Róbert is hangsúlyozta, hogy a legfontosabb cél: minél több embert rászoktatni a rendszeres sportolásra, megmutatni a szabadban való mozgás örömét és még további ezreket bevonni a mozgalomba.

Mindannyian hitelesen képviselik a sportos életmódot, hiszen saját maguk és családjuk is aktívan részt vesz az ötpróba eseményeken, komoly távokat teljesítve. Ők is, és az előző időszak pontszerző győztesei is elmondták, hogy az Ötpróba rendezvények segítenek abban, hogy mindenki folyamatosan feszegesse a saját határait, miközben új barátokra találhat és a sporteseményeket végiglátogatva megismerheti az ország gyönyörű tájait.
A sajtóesemény végén a közel 26 ezer (!) regisztrált ötpróbázó közül a legtöbb pontot gyűjtő kategóriagyőztesek átvehették nyereményüket, mely egy nemzeti színű melegítőt és egy repülőjegyet is tartalmazott a tokiói helyett a pekingi téli olimpiára. Ezzel sajtótájékoztatóval hivatalosan is lezárult az Ötpróba Tokióba 4 éves időszaka és elindult a 2024 nyaráig tartó "Ötpróba Párizsba" ciklus. Augusztus végéig ingyenesen lehet regisztrálni az otprobaparizsba.hu oldalon, ahol belépés után azonnal elérhetővé válik a rendezvénynaptár és a Ötpróba mozgalommal kapcsolatos összes információ.
Motiváló összefoglaló az Ötpróba Párizsba sajtótájékoztatóról
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ FÓRUM
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.