Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szeptemberben újra lesz Nagy Sportágválasztó Budapesten

2022.09.02. sielok.hu

Már lehet regisztrálni a nagyszabású ingyenes rendezvényre, ahol több mint 100 sportág és 20 hangszer között lehet választani. A Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó 2022. szeptember 16-17-én, pénteken és szombaton 9 és 17 óra között lesz a Merkapt Sportközpontban.
A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
A rendezvény célja, hogy minél több gyermekhez eljussanak a sport pozitív üzenetei, nem elméleti síkon, hanem a gyakorlatban. A kipróbálható több mint 100 sportág, aktív tapasztalást, igazi sportélményt ad, s ezáltal pozitív irányba tudja befolyásolni a sporthoz való hozzáállást, viszonyulást. Nem feltétlenül azért, hogy a gyerekekből élsportoló, olimpikon váljon, hanem azért, hogy sikerélménnyel, örömmel gyakorolják a kiválasztott sportágat. Bár nem elsődleges cél a tehetségkutatás, számos történet bizonyítja, hogy több, az adott sportággal a rendezvényen megismerkedő fiatal a későbbiekben nagyon sikeres lett és kiemelkedő eredményeket ért el.

Ingyenes, de regisztrációhoz kötött részvétel

A rendezvény pénteki és szombati napja is bárki számára ingyenesen látogatható, sok szeretettel várják az óvodás, iskolás csoportokat (pénteken) az egyéni látogatókat, kis – és nagygyermekes családokat (szombaton).

A részvétel regisztrációhoz kötött, mely megtörténhet online előzetesen, de személyesen az esemény bármely napján is, a helyszínen.

Több, mint 100 sportág és 20 hangszer

A Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó széles sportági és zenei palettát kínál a látogatóknak, a kitelepülő sportágakat szakképzett edzők, a megjelenő hangszereket zenei oktatók segítségével lehet megismerni és kipróbálni.

A színpadokon izgalmas sportági bemutatókra, nyílt edzésekre, illetve színvonalas zenei koncertekre is sor kerül a két nap folyamán.

A több mint 100 sportág között biztosan megtalálhatóak lesznek majd hazánk legnépszerűbb és legsikeresebb sportágai, mint a labdarúgás, az úszás, a vízilabda, a vívás, a kézilabda és a kajak-kenu is.
A Sísportot a Babos Síklub mutatja be a rendezvényen, ahol lécre is lehet pattanni.
A Sísportot a Babos Síklub mutatja be a rendezvényen, ahol lécre is lehet pattanni.
A sísportot a Babos Síklub képviseli a Sportágválasztón. A műanyag borítású tanpályáján mindenki kipróbálhatja, milyen felcsatolni egy sífelszerelést, és lesiklani egy kisebb lejtőn. A rendezvényen 2007 óta a Síklub szakképzett síoktatóitól kaphatnak segítséget az érdeklődők életük első lesiklásához.

Olimpiai, Világ- és Európa bajnok sportolók

Hazánk legkiválóbb élsportolói évről évre tiszteletüket teszik a Nagy Sportágválasztón, lehetőséget teremtve így a kicsiknek és nagyoknak, hogy a példaképekkel való találkozás egy életre szóló élményt és ez által kellő motivációt jelentsen a sportágválasztáshoz és a szabadidő, vagy esetlegesen a profi sporthoz való elköteleződéshez.
További információk és regisztráció: sportagvalaszto.hu
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.