Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Alsó-Ausztria ütős ajánlattal várja a magyarokat

2012.12.03. Bata Attila

Alsó-Ausztria ütős ajánlattal várja a magyarokat A határhoz legközelebbi osztrák síterepek az idén ismét egy különleges ajánlattal kedveskednek vendégeiknek. Egy háromnapos bérlet, a régió bármelyik nyolc síterepén felhasználva, sí- vagy snowboardfelszerelés bérlésével együtt már 99 euróért megkapható a következő szezonban.
A kelet-európai turisták továbbra is a határmenti osztrák síterepek egyik legfontosabb vendégei. Statisztikák szerint a 230 000 vendégéjszaka több mint negyedét (60 000) a magyar, szlovák és cseh vendégek töltik el, és akkor még nem beszéltünk az egynapos síelésre oda- és visszaautózó magyarokról és szlovákokról.

Idén voltak nehézségek a környék síterepein, de Hochkar sorsa rendeződött, és a következő három évben további ötmillió eurós fejlesztési pénzt is kapnak. Annabergen 3,2 millió eurót költenek a hóágyúzás feltételeinek a javítására.

Wintercard, akár interneten is rendelhető
Wintercard, akár interneten is rendelhető
A környék egyik legnagyobb attrakciója a december 28-29-én Semmeringen megrendezendő női alpesi Világkupa futamai lehetnek. Ide is számos vendéget várnak a környező országokból.

Az itteni síterepek túlságosan függenek a napi időjárási viszonyoktól. Vagyis, ha a másnapi feltételek jónak tűnnek, akkor sokan kocsiba ülnek és jöhet az egynapos síelés. Ennek köszönhetően a napijegyek eladása aránytalanul magas a többnapos bérletekhez képest, és ez nem a legelőnyösebb a síterepeknek. Talán ezért is vezetnek be egy ütősnek tűnő akciót az idén.

Aki háromnapos Wintercard bérletet vásárol, az a régió nyolc síterepe (Annaberg, Hochkar, Lackenhof am Ötscher, Gemeindealpe Mitterbach, Mönichkirchen/Mariensee, Salamander Skigebiet Puchberg, Zau[:ber:]g Semmering és St. Corona am Wechsel) közül bárhol síelhet. Felszerelésre sem lesz gond, hiszen a 99 eurós árban egy komplett szett (léc/deszka, bakancs, bot, bukósisak) bérlése is benne van a kijelölt kölcsönzőknél. Egyes szállásokon 10% kedvezményt jelent a kártya, néhány síiskolában szintén kedvezménnyel lehet oktatásra feliratkozni.
A bérleteket az interneten, az említett síterepeken, vagy november végétől a Hofer boltjaiban lehet megvásárolni. Az akció részletes feltételeiről a www.wintercard.at oldalon lehet olvasni.

KOMMENTEK
saci1 | 2012.12.03. 18:57
99 Euro azaz 33 lenne a napi jegy! A listás napi jegyek néha olcsobbak ebben a régióban. Nem vagyok hasra esve, sőt.....persze az más kérdés, hogy a 10-15 km-s pályák jegyei miért majdnem annyi mint pl a 100 km felettiek. Nassfeld tűnik a legtisztességesebbnek. Sajnos Alsó Ausztria ebből kimarad
Bata Attila | 2012.12.03. 19:04
3 napos bérlet + full felszerelés bérlése 3 napra = 99 euró
ez már annyira nem rossz
Mókus25 | 2012.12.03. 20:47
Valóban nem jól kapcsolt akció, mert mostanság már sok embernek van saját felszerelése, tehát nem hatékony az akció. Viszont azért a napi 29 euró Gemeindealpe napijegy , miért is drága egy Nassfeld 42 euróhoz lépest ??? Ja meg az a néhány100 km :) Talán Nassfeld fele ingyen adják az üzemanyagot ?
cannibale | 2012.12.03. 20:51
Szerintem azoknak kiváló akik nem akarnak cuccolni és jó nekik a bérelt motyó persze csak ha mindhárom napon csúsznak.
Stani | 2012.12.03. 23:00
A hier bestellenre kattintva nem tudom megrendelni :)))
Bata Attila | 2012.12.03. 23:09
szép is lenne :))
Lacuska | 2012.12.04. 14:47
Jól kitalálták,minthogy nagy hangzatos szavak helyett,inkáb adnák olcsóbban a jegyeket, hogy a tömegeknek is elérhető legyen,sokkal több lenne a bevételük,de ez az üzlet politika,de ez nem kötelező a csorók ne sportoljanak, robotoljanak!!! hurrá
Havasi12 | 2012.12.05. 16:01
Szerintem meg ez egy nagyon kedvező lehetőség, főleg a családosoknak, akik szeretnének minden évben menni síelni, de a gyerekek miatt évente kellene új felszerelést venni és mondjuk nem is akarnak olyan messze utazni.Ráadásul tényleg sokféle pályára bejuthatsz vele, szerintem nagyon megéri.

KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.