Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Alsó-Ausztria ütős ajánlattal várja a magyarokat

2012.12.03. Bata Attila

Alsó-Ausztria ütős ajánlattal várja a magyarokat A határhoz legközelebbi osztrák síterepek az idén ismét egy különleges ajánlattal kedveskednek vendégeiknek. Egy háromnapos bérlet, a régió bármelyik nyolc síterepén felhasználva, sí- vagy snowboardfelszerelés bérlésével együtt már 99 euróért megkapható a következő szezonban.
A kelet-európai turisták továbbra is a határmenti osztrák síterepek egyik legfontosabb vendégei. Statisztikák szerint a 230 000 vendégéjszaka több mint negyedét (60 000) a magyar, szlovák és cseh vendégek töltik el, és akkor még nem beszéltünk az egynapos síelésre oda- és visszaautózó magyarokról és szlovákokról.

Idén voltak nehézségek a környék síterepein, de Hochkar sorsa rendeződött, és a következő három évben további ötmillió eurós fejlesztési pénzt is kapnak. Annabergen 3,2 millió eurót költenek a hóágyúzás feltételeinek a javítására.

Wintercard, akár interneten is rendelhető
Wintercard, akár interneten is rendelhető
A környék egyik legnagyobb attrakciója a december 28-29-én Semmeringen megrendezendő női alpesi Világkupa futamai lehetnek. Ide is számos vendéget várnak a környező országokból.

Az itteni síterepek túlságosan függenek a napi időjárási viszonyoktól. Vagyis, ha a másnapi feltételek jónak tűnnek, akkor sokan kocsiba ülnek és jöhet az egynapos síelés. Ennek köszönhetően a napijegyek eladása aránytalanul magas a többnapos bérletekhez képest, és ez nem a legelőnyösebb a síterepeknek. Talán ezért is vezetnek be egy ütősnek tűnő akciót az idén.

Aki háromnapos Wintercard bérletet vásárol, az a régió nyolc síterepe (Annaberg, Hochkar, Lackenhof am Ötscher, Gemeindealpe Mitterbach, Mönichkirchen/Mariensee, Salamander Skigebiet Puchberg, Zau[:ber:]g Semmering és St. Corona am Wechsel) közül bárhol síelhet. Felszerelésre sem lesz gond, hiszen a 99 eurós árban egy komplett szett (léc/deszka, bakancs, bot, bukósisak) bérlése is benne van a kijelölt kölcsönzőknél. Egyes szállásokon 10% kedvezményt jelent a kártya, néhány síiskolában szintén kedvezménnyel lehet oktatásra feliratkozni.
A bérleteket az interneten, az említett síterepeken, vagy november végétől a Hofer boltjaiban lehet megvásárolni. Az akció részletes feltételeiről a www.wintercard.at oldalon lehet olvasni.

KOMMENTEK
saci1 | 2012.12.03. 18:57
99 Euro azaz 33 lenne a napi jegy! A listás napi jegyek néha olcsobbak ebben a régióban. Nem vagyok hasra esve, sőt.....persze az más kérdés, hogy a 10-15 km-s pályák jegyei miért majdnem annyi mint pl a 100 km felettiek. Nassfeld tűnik a legtisztességesebbnek. Sajnos Alsó Ausztria ebből kimarad
Bata Attila | 2012.12.03. 19:04
3 napos bérlet + full felszerelés bérlése 3 napra = 99 euró
ez már annyira nem rossz
Mókus25 | 2012.12.03. 20:47
Valóban nem jól kapcsolt akció, mert mostanság már sok embernek van saját felszerelése, tehát nem hatékony az akció. Viszont azért a napi 29 euró Gemeindealpe napijegy , miért is drága egy Nassfeld 42 euróhoz lépest ??? Ja meg az a néhány100 km :) Talán Nassfeld fele ingyen adják az üzemanyagot ?
cannibale | 2012.12.03. 20:51
Szerintem azoknak kiváló akik nem akarnak cuccolni és jó nekik a bérelt motyó persze csak ha mindhárom napon csúsznak.
Stani | 2012.12.03. 23:00
A hier bestellenre kattintva nem tudom megrendelni :)))
Bata Attila | 2012.12.03. 23:09
szép is lenne :))
Lacuska | 2012.12.04. 14:47
Jól kitalálták,minthogy nagy hangzatos szavak helyett,inkáb adnák olcsóbban a jegyeket, hogy a tömegeknek is elérhető legyen,sokkal több lenne a bevételük,de ez az üzlet politika,de ez nem kötelező a csorók ne sportoljanak, robotoljanak!!! hurrá
Havasi12 | 2012.12.05. 16:01
Szerintem meg ez egy nagyon kedvező lehetőség, főleg a családosoknak, akik szeretnének minden évben menni síelni, de a gyerekek miatt évente kellene új felszerelést venni és mondjuk nem is akarnak olyan messze utazni.Ráadásul tényleg sokféle pályára bejuthatsz vele, szerintem nagyon megéri.

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.