Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Áprilisi meglepetés: hatalmas havazás az Alpokban

2019.04.05. sielok.hu

Ma reggel egyes helyeken egy métert meghaladó friss hó okozott meglepetést az Alpokban. Gyöngyörű képeket tettek közzé a kiadós tavaszi havazásban érintett olasz, francia, svájci és osztrák síterepek. A legtöbb hó Tonale környékén esett, 150 cm. Igazi ajándék a szezon végére!
Fotó: Sölden
Fotó: Sölden
Ausztria területén Sölden környékén esett a legtöbb hó, itt egész a völgyig lehet síelni. Az Ötztalban Zwieselstein und Obergurgl-Hochgurgl között lavinaveszély miatt az utat is lezárták ma délelőtt. Időközben a havat eltakarították és újra megközelíthetővé vált a síterep. Tirolban a nem gleccseren fekvő síterepek nagy része húsvét hétfőig, azaz április 22-ig tart nyitva. Ezen az oldalon megtalálható minden síterep szezonzáró dátuma.
Olaszországban Tonale és Arabba-Marmolada környékén havazott a legnagyobb intenzitással. A Dolomitok területe porhó-mekkává változott április 5-ére. Val Gardena 80 cm friss hóra ébredt. A szezon utolsó hétvégéjén a legjobb hóviszonyok között lehet síelni.
A francia síközpontokból 40-70 méter közötti friss havat jelentettek, a porhó kedvelői boldogan vették birtokba a behavazott lejtőket.
Les Contamines (FR) - webkamera képe ma
Les Contamines (FR) - webkamera képe ma
Hójelentés: nyitva tartó síterepek, a friss hó mennyisége szerint rendezve 
KOMMENTEK

KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.