Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Áprilisi meglepetés: hatalmas havazás az Alpokban

2019.04.05. sielok.hu

Ma reggel egyes helyeken egy métert meghaladó friss hó okozott meglepetést az Alpokban. Gyöngyörű képeket tettek közzé a kiadós tavaszi havazásban érintett olasz, francia, svájci és osztrák síterepek. A legtöbb hó Tonale környékén esett, 150 cm. Igazi ajándék a szezon végére!
Fotó: Sölden
Fotó: Sölden
Ausztria területén Sölden környékén esett a legtöbb hó, itt egész a völgyig lehet síelni. Az Ötztalban Zwieselstein und Obergurgl-Hochgurgl között lavinaveszély miatt az utat is lezárták ma délelőtt. Időközben a havat eltakarították és újra megközelíthetővé vált a síterep. Tirolban a nem gleccseren fekvő síterepek nagy része húsvét hétfőig, azaz április 22-ig tart nyitva. Ezen az oldalon megtalálható minden síterep szezonzáró dátuma.
Olaszországban Tonale és Arabba-Marmolada környékén havazott a legnagyobb intenzitással. A Dolomitok területe porhó-mekkává változott április 5-ére. Val Gardena 80 cm friss hóra ébredt. A szezon utolsó hétvégéjén a legjobb hóviszonyok között lehet síelni.
A francia síközpontokból 40-70 méter közötti friss havat jelentettek, a porhó kedvelői boldogan vették birtokba a behavazott lejtőket.
Les Contamines (FR) - webkamera képe ma
Les Contamines (FR) - webkamera képe ma
Hójelentés: nyitva tartó síterepek, a friss hó mennyisége szerint rendezve 
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.