Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Az osztrák válogatott a gleccsereken gyakorol májustól

2020.04.28. Bata Attila

Szigorú biztonsági intézkedések mellett, de ismét havon gyakorolhatnak az osztrák alpesi válogatott tagjai. Május elejétől kisebb csoportokban ismét edzhetnek a tiroli síterepeken.
Az osztrák csapat Vincent Kriechmayr győzelmét ünnepli, Hinterstoder, 2020.02.29.
Az osztrák csapat Vincent Kriechmayr győzelmét ünnepli, Hinterstoder, 2020.02.29.
Két tiroli gleccser, Sölden és Hintertux, valamint a zillertali Gerlosplatte lesz a válogatott edzéseinek színhelye a következő héten. A gyakorlásokat kiscsoportokban végzik, és szigorú feltételek mellett. A legalább nyolcnaposra tervezett tréningen csak negatív igazolással lehet részt venni, és a végén szintén tesztet kell végezniük a versenyzőknek és a kísérőknek is.

A versenyzőknél a szezon utáni gyakorlás igazából nem a versenyekre felkészülést jelenti, hanem a következő szezonra szánt felszerelések tesztelését. Sokan azért is tesztelnek, hogy ilyenkor döntik el, hogy "átigazolnak-e" egy másik felszerelésgyártóhoz. Mivel idén tavasszal nem lehet a felszereléseket szabadon próbálgatni, a nemzetközi szövetség is kitolta az átigazolási időszak határidejét.

A hangsúly tehát a tesztelésen van, de az osztrák kapitány szerint van mit gyakorolni, hiszen az előző szezon rosszul sikerült osztrák szempontból. Az elmúlt 30 évben mindig az osztrákok nyerték a Nemzetek Kupáját, vagyis amikor a világkupában az összes pontszerző eredményeit összeadják, így képet kaphatunk arról, hogy melyik a legerősebb sínemzet. A tavalyi szezonban a svájciak megelőzték az osztrákokat.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Pension Alta Vista csillagcsillagcsillag
Családias hangulatú panzió a Wildkogel-Arena síterep közvetlen közelében. A szobák többsége 2013-ban fel lett újítva, mindegyikhez külön fürdőszoba és TV tartozik. További szolgáltatások: WIFI, szauna, játszószoba, billiárd, sítároló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Ludwighaus
A Ludwighaus fiatalos alpesi ház Neukirchen am Grossvenediger központjában, a Wildkogel Arena sítereptől kb. 600 m-re található, de Kitzbühel és Zillertal síterepei is 15 perc alatt elérhetőek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.