Menü ≡

Ezek a fejlesztések lesznek Stájerország síterepein

2017.11.22. | Szerző: sielok.hu
Jöhet a tél, Stájerország már felkészült arra, hogy fogadja a vendégeit. Az idei téli szezonra is több millió eurót fektettek be Stájerországban, hogy még jobb feltételeket kínáljanak a vendégeknek a téli üdüléshez. A fejlesztések érintik a felvonókat, sípályákat és a hóágyúrendszereket is.
h i r d e t é s
Beruházások a 2017/18 szezonra:
  • Crosspark Reiteralm: funslope pálya hobbi- és profi síelőknek, a síkrossz ugyanis időközben már az olimpiai sportágak közé tartozik.

  • A Loser kibővítése: a Loser felvonótársaság idén kb. 4,5 millió eurót fektetett be a hóágyúrendszer és a sípályakínálat további bővítésébe.

  • Präbichl: felújítják a legendás Polster felvonót és a hóágyúrendszerbe is történtek befektetések. A beruházások mértéke több mint 1,5 millió euró.

  • További befektetések: Hochwurzen, Tauplitz, Lachtal, Kreischberg, Stuhleck, Aflenzer Bürgeralm, Brunnalm-Hohe Veitsch, Mariazeller Bürgeralpe, Fageralm, Weirerteich sífutópályák

  • Az Alm-ArenA és Stoni’s Rauchkuchl hütték új fejezetet nyitnak a Hauser Kaibling kulináris kínálatában. A befektetés összege: 5,5 millió euró.

  • A Reiteralmon megújul a tradicionális hangulatú MühlStodl menedékház, valamint a Schnepfn Alm & Almbar is.

  • A felvonótársaságok is jelentős mértékű beruházásokat hajtottak végre: több mint 30 millió eurót invesztáltak a különféle bővítésekbe, a minőség és a biztonság növelésére. A stájer felvonótársaságok egyértelműen a regionális érdekeket szem előtt tartó fenntartható fejlődés mellett tették le a voksukat.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Az egészségturizmus területén végrehajtott legnagyobb beruházás egyértelműen a Bad Radkersburg Parkfürdő új Vita med egészségközpontja. Az elmúlt években összesen 25 millió eurót fektettek be a parkfürdő felújításába és újrapozícionálásába, valamint az új Vita med egészségközpontba (a befektetés összege 11,5 millió euró).
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »