Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ezek a fejlesztések lesznek Stájerország síterepein

2017.11.22. sielok.hu

Jöhet a tél, Stájerország már felkészült arra, hogy fogadja a vendégeit. Az idei téli szezonra is több millió eurót fektettek be Stájerországban, hogy még jobb feltételeket kínáljanak a vendégeknek a téli üdüléshez. A fejlesztések érintik a felvonókat, sípályákat és a hóágyúrendszereket is.
© Reiteralm Bergbahnen
© Reiteralm Bergbahnen
Beruházások a 2017/18 szezonra:
  • Crosspark Reiteralm: funslope pálya hobbi- és profi síelőknek, a síkrossz ugyanis időközben már az olimpiai sportágak közé tartozik.

  • A Loser kibővítése: a Loser felvonótársaság idén kb. 4,5 millió eurót fektetett be a hóágyúrendszer és a sípályakínálat további bővítésébe.

  • Präbichl: felújítják a legendás Polster felvonót és a hóágyúrendszerbe is történtek befektetések. A beruházások mértéke több mint 1,5 millió euró.

  • További befektetések: Hochwurzen, Tauplitz, Lachtal, Kreischberg, Stuhleck, Aflenzer Bürgeralm, Brunnalm-Hohe Veitsch, Mariazeller Bürgeralpe, Fageralm, Weirerteich sífutópályák

  • Az Alm-ArenA és Stoni’s Rauchkuchl hütték új fejezetet nyitnak a Hauser Kaibling kulináris kínálatában. A befektetés összege: 5,5 millió euró.

  • A Reiteralmon megújul a tradicionális hangulatú MühlStodl menedékház, valamint a Schnepfn Alm & Almbar is.

  • A felvonótársaságok is jelentős mértékű beruházásokat hajtottak végre: több mint 30 millió eurót invesztáltak a különféle bővítésekbe, a minőség és a biztonság növelésére. A stájer felvonótársaságok egyértelműen a regionális érdekeket szem előtt tartó fenntartható fejlődés mellett tették le a voksukat.
@ Parktherme Bad Radkersburg / Harald Eisenberger
@ Parktherme Bad Radkersburg / Harald Eisenberger
Az egészségturizmus területén végrehajtott legnagyobb beruházás egyértelműen a Bad Radkersburg Parkfürdő új Vita med egészségközpontja. Az elmúlt években összesen 25 millió eurót fektettek be a parkfürdő felújításába és újrapozícionálásába, valamint az új Vita med egészségközpontba (a befektetés összege 11,5 millió euró).
KOMMENTEK

Szállástippek
Villa Liesl
Egyedileg berendezett, exkluzív 6-8 fős apartmanok saját szaunával Schladming / Hauser Kaibling síliftjeitől 350 méterre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension Tilly csillagcsillagcsillag
Családi vállalkozásként működő panzió 1-4 fős szobákkal, az Enns folyó völgyében, Tauplitz és a Schladming Sírégió között kb. félúton. Szolgáltatásai: ingyenes szauna, ingyenes Wifi, nyáron kerti medence, masszázs, kozmetika, lőtér, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Berghof Mitterberg csillagcsillagcsillag
A Schladming-Dachstein régióban a hegyek között megbújva található a Mitterbergen, Gröbming mellett a Hotel Berghof családi szálloda. A hoteltől busszal és akár autóval is könnyedén elérhetők a közeli sípályák: Stoderzinken 3 km, Schladming 4 hegy 10 km.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.