Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tízezres tömeg volt kíváncsi a Fridge cityjump döntőre

2010.11.14.

Tízezres tömeg volt kíváncsi a Fridge cityjump döntőre Szombaton zsúfolásig megtelt a Felvonulási tér és megállt a forgalom a Dózsa György úton este 8 órakor, amikor a leglátványosabb ugrásokkal kezdetét vette a Monster Energy Budapest Fridge fesztivál freestyle sí- és snowboard döntője.
A pénteki kvalifikációk után ma 16 síelő és 16 snowboardos mérkőzött meg egymással, Magyarországról egyedül Szigeti Viktor jutott be a legjobbak közé. A legjobb 16-ból hárman-hárman kerültek a döntőbe, ahol olyan látványos ugrásokat mutattak be, hogy a leggyakorlottabbaknak is tátva maradt a szájuk. A versenyt végül a síelők között a svájci Elias Ambuehl nyerte, míg a snowboardosok között Pat Burgener diadalmaskodott. Mi sem bizonyítja jobban a téli extrémsportolók összefogását, mint hogy a riderek egymás között megegyeztek arról, hogy a három győztes pénzdíját csökkentik és a fennmaradó összeget szétosztják azok között a versenyzők között, akik nem jutottak be a döntőbe. A Fridge Fesztivál adott helyet az első fővárosi Ridehouse Ollie Jam rendezvénynek is, ahol lelkes hazai snowboardosok élvezhették a több tonna mesterséges hó előnyeit, a budapesti Felvonulási téren, a 33 méter magas sánc tövében. Ritkán adatik meg hazánk versenyzőinek, hogy hazai közönség előtt mérkőzzenek meg az első helyért, 100.000 Forint készpénzért és 200.000 Forint tárgynyereményért, amit az 5 kategória nyertesei között osztott szét a rendezőség.

A kategóriák győztesei lettek:

Lány: Fehér Zsófi
Junior: Fogarasi Ábel
Senior: Dibusz István
Profi fiúk: Kis Benedek
Amatőr fiúk: Kadi Levente Persze a verseny előtt és után is mosolygó, vidám emberek köszöntötték egymást, itták a forralt bort, a pálinkát és a finn vodkát, falatoztak a legjobb téli ételekből, fotózkodtak a jégszobrokkal, hallgatták a jobbnál jobb koncerteket.

Szombaton közel tízezer nézőt csalogatott ki a Felvonulási térre a világhírű síelők és snowboardosok látványos versenye, a Party Arénában pedig háromezres tömeg bulizott.

Vasárnap is várja látogatóit a MONSTER ENERGY Budapest FRIDGE Fesztivál, ahol a zárónapon a rocké a főszerep. Többek között fellép a Fish, Kowalsky és a hazai rock királya, a Tankcsapda.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.