Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mától 20%-os kedvezménnyel lehet síelni Eplényben

2020.12.18. sielok.hu

A kedvezőtlen időjárásra és a hó állapotára való tekintettel 2020. december 18-tól kedvezményes sípálya belépő árakat vezetett be az Eplényi Intersport Síaréna. A kedvezmény mértéke 20% az aktuális jegyárakból.
RM olvasónk tegnapi fotója Eplényből
RM olvasónk tegnapi fotója Eplényből
"Az elmúlt időszak időjárása nem volt kegyes hozzánk. Mindent megteszünk, hogy életben tartsuk a pályát, de az elmúlt napokban annak folyamatosan romlott a minősége. A pálya átlagosan 30-35 cm vastag hóréteggel bír, azonban vannak rajta lyukak, foltok. Ezeket lehetőség szerint ratrakkal és kézi erővel foltozzuk. Arra kérjük minden kedves vendégünket, hogy vegye ezt figyelembe a felszerelés kölcsönzésnél, az oktatásra jelentkezésnél és a sípálya belépők megvásárlásakor is.

Nagyon várjuk a hideg visszatérését, hogy újra tudjunk hóágyúzni. Amint lehetőségünk nyílik rá, indítjuk az ágyúkat. Úgy értékeljük, hogy az elmúlt időszak kedvezőtlen időjárását jól tűrte a hótakaró, és akár egy éjszaka hóágyúzás után újra a legszebb fényében ragyoghat majd a lejtő." - áll a Síaréna mai közleményében.
Egy héttel ezelőtt még ilyen volt a pálya | Kép: Síaréna
Egy héttel ezelőtt még ilyen volt a pálya | Kép: Síaréna
Magyarországon jelenleg Eplény az egyetlen nyitva tartó síterep.
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.