Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Segíts, hogy ülőlift épülhessen Dobogókőn!

2012.04.11. 2013.03.01. Lőrincz László | frissítve: 2013.03.01.

Dobogókő a fővároshoz legközelebb eső sípálya igazán megérdemelne már egy nagyobb fejlesztést. Ha az üzemeltetők tervei valóra válnak, akkor a jövőben akár munka után is kiugorhatunk majd egy jó esti sízésre a kivilágított, hóágyúkkal és ülőlifttel felszerelt pilisi lejtőre.
A síelőket kérjük, hogy támogassák adójuk 1 százalékával a dobogókői sípályát!
A Dobogókőért Alapítvány céljai között szerepel többek közt:
  • téli-nyári ülőlift építése
  • hóágyúzási rendszer kiépítése
  • éjszakai síelés lehetőségének megteremtése
  • a sípálya jelenleg használaton kívüli részeinek felvonóval való kiszolgálása és kezelése
  • új tanulópálya kialakítása a hegytetőről a felvonó aljáig
Ezen fejlesztések előkészítése jelenleg pénz hiányában rendkívüli mértékben lelassult. A fejlesztések nélkül pedig tudjuk milyen szomorú jövő elé néz a mai világban működni és vendégeit megfelelő minőségben kiszolgálni kívánó sípálya.
Dobogókő porhóban - 2013. március 16.
Dobogókő porhóban - 2013. március 16.
Amennyiben ti is fontosnak tartjátok, hogy az 1920 utáni Magyarországon elsőként kialakított és Budapesthez legközelebb üzemelő sípálya ne az eladósodottság, csőd, végső esetben pusztulás, hanem a fejlődés útjára lépjen, Dobogókő pedig az ország olyan gyöngyszeme legyen, amire adottságai köteleznek bennünket, kérjük gondoljátok végig, hogy az alábbiak közül miként tudnátok a Dobogókőért Alapítvány munkáját támogatni.

SZJA 1%
Kérünk benneteket, hogy lehetőség szerint rendelkezzetek személyi jövedelemadótok 1%-áról a Dobogókőért Közhasznú Alapítvány javára (adószám: 18666777-1-13)

Anyagi támogatás
Amennyiben módotokban áll, úgy örömmel vesszük, ha bármilyen összeggel is támogatjátok a dobogókői síelés életben tartását, fejlesztését.

A Dobogókőért Közhasznú Alapítvány bankszámlaszáma:
10403112-50526570-51901000


Készpénz adományt az egész évben minden nap 9-19 óra között nyitva tartó Makovecz Imre tervezte Zsindelyes Vendégházban tudjuk fogadni.

Szponzoráció
Közhasznú Alapítványunk támogatásával a támogató cég jogosult adóalapjának csökkentésére, nekünk pedig módunkban áll a támogatók megnevezése és hirdetése a Zsindelyes Vendégházban, a sípálya területén valamint a következő hónapokban megújuló weblapcsaládunkon.

Itt szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a sífelvonó személyzet eddigi ruhaszállító szponzora kivonult Magyarországról, így jelenleg 8 éves síruhákban vagyunk kénytelenek dolgozni, melyek közül egyre több jelentős mértékben elhasználódott. Számunkra a fejlesztések megvalósítása és a sípálya üzemeltetése prioritást élveznek az új síruhák beszerzésével szemben, azonban ilyen jellegű tárgyi felajánlást nagy örömmel vennénk. Jelenleg mintegy 6-8 db. síruhával is komolyan ki lennénk segítve, amelyekért természetesen a felajánló céget több módon is reklámozni tudnánk.

Önkéntes munkában való részvétel
Amennyiben szívesen segítenétek önkéntes munkátokkal a sípálya és felvonó téli-nyári karbantartásait, Dobogókő tisztántartását, szépítését vagy éppen rendezvényeink szervezését, megfelelő szaktudás esetén fejlesztéseink előkészítését, úgy kérjük jelezzétek szándékotokat a dobogoko@gmail.com e-mail elérhetőségen.

A következő hónapokban több kirándulást is tervezünk Dobogókőről kiindulva, illetve Dobogókőre, ahol szívesen vesszük, ha csapatunk munkáját megismerni, segíteni szándékozók is velünk tartanak. Ezen eseményekről a dobogoko.org weboldalon, illetve hírlevelünk által értesülhettek.

Lőrincz László és Mácsai Tamás - a Dobogókőért Alapítvány nevében
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.