Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jan. 22-én Hütte Party lesz a Don Leone étteremben

2011.01.14. 2011.01.18. | frissítve: 2011.01.18.

Hütte party lesz Budapest szívében! Nem kell több száz kilométert utaznod, hogy hamisítatlan alpesi hangulat vegyen körül. Elég, ha eljössz a Don Leonébe, ami január 22-én este 22 órától alpesi hüttévé változik. A hangulat felelős Dj Starchild és Dj Ötzi a legújabb freestyle zenékkel!
Ahogy tavaly is, most is játékok és egész estés akciók teszik színesebbé az estét. Aki bármilyen télisporthoz köthető ruhadarabot, sporteszközt hoz magával az egy italra a Don Leone étterem vendége!

Akik teljes öltözékben érkeznek azok számláját egész este vezetik, majd az est végén a legmagasabb számla birtokosa kétfős pezsgős vacsorát kap az étteremtől ajándékba!

Az est hangulatfelelőse Dj Starchild, a hamisítatlan hütte hangulatot pedig Dj Ötzi biztosítja a legújabb freestyle zenékkel!

Tehát minden télimádó hütterajongó síelőt és deszkást sok szeretettel vár a Don Leone, rengeteg olyan koktéllal, ami nem megszokott Budapest belvárosában: Flying Hirsch, Jagatee, Vili, ahogy csak mi tudjuk, Schneeflocke, és minden mi szem-szájnak ingere. Hol is? Budapest VIII. kerületében, a szépen felújított, Itáliára emlékeztető Mikszáth térnél, a Krúdy Gyula u. 2. sz. alatt. (Körúttól vagy Kálvin tértől pár perc séta)
Info (mert asztal már úgysem lesz): 06 (1) 950 6701
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.