Menü ≡

Jan. 22-én Hütte Party lesz a Don Leone étteremben

2011.01.14. | Frissítve: 2011.01.18.
Hütte party lesz Budapest szívében! Nem kell több száz kilométert utaznod, hogy hamisítatlan alpesi hangulat vegyen körül. Elég, ha eljössz a Don Leonébe, ami január 22-én este 22 órától alpesi hüttévé változik. A hangulat felelős Dj Starchild és Dj Ötzi a legújabb freestyle zenékkel!
h i r d e t é s
Ahogy tavaly is, most is játékok és egész estés akciók teszik színesebbé az estét. Aki bármilyen télisporthoz köthető ruhadarabot, sporteszközt hoz magával az egy italra a Don Leone étterem vendége!

Akik teljes öltözékben érkeznek azok számláját egész este vezetik, majd az est végén a legmagasabb számla birtokosa kétfős pezsgős vacsorát kap az étteremtől ajándékba!

Az est hangulatfelelőse Dj Starchild, a hamisítatlan hütte hangulatot pedig Dj Ötzi biztosítja a legújabb freestyle zenékkel!

Tehát minden télimádó hütterajongó síelőt és deszkást sok szeretettel vár a Don Leone, rengeteg olyan koktéllal, ami nem megszokott Budapest belvárosában: Flying Hirsch, Jagatee, Vili, ahogy csak mi tudjuk, Schneeflocke, és minden mi szem-szájnak ingere. Hol is? Budapest VIII. kerületében, a szépen felújított, Itáliára emlékeztető Mikszáth térnél, a Krúdy Gyula u. 2. sz. alatt. (Körúttól vagy Kálvin tértől pár perc séta)
Info (mert asztal már úgysem lesz): 06 (1) 950 6701
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »