Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Jan. 22-én Hütte Party lesz a Don Leone étteremben

2011.01.14. | Frissítve: 2011.01.18.
Jan. 22-én Hütte Party lesz a Don Leone étteremben Hütte party lesz Budapest szívében! Nem kell több száz kilométert utaznod, hogy hamisítatlan alpesi hangulat vegyen körül. Elég, ha eljössz a Don Leonébe, ami január 22-én este 22 órától alpesi hüttévé változik. A hangulat felelős Dj Starchild és Dj Ötzi a legújabb freestyle zenékkel!
Ahogy tavaly is, most is játékok és egész estés akciók teszik színesebbé az estét. Aki bármilyen télisporthoz köthető ruhadarabot, sporteszközt hoz magával az egy italra a Don Leone étterem vendége!

Akik teljes öltözékben érkeznek azok számláját egész este vezetik, majd az est végén a legmagasabb számla birtokosa kétfős pezsgős vacsorát kap az étteremtől ajándékba!

Az est hangulatfelelőse Dj Starchild, a hamisítatlan hütte hangulatot pedig Dj Ötzi biztosítja a legújabb freestyle zenékkel!

Tehát minden télimádó hütterajongó síelőt és deszkást sok szeretettel vár a Don Leone, rengeteg olyan koktéllal, ami nem megszokott Budapest belvárosában: Flying Hirsch, Jagatee, Vili, ahogy csak mi tudjuk, Schneeflocke, és minden mi szem-szájnak ingere. Hol is? Budapest VIII. kerületében, a szépen felújított, Itáliára emlékeztető Mikszáth térnél, a Krúdy Gyula u. 2. sz. alatt. (Körúttól vagy Kálvin tértől pár perc séta)
Info (mert asztal már úgysem lesz): 06 (1) 950 6701
Az étterem weblapja: www.donleone.hu


Facebook játék: www.facebook.com/sielok.hu
Milyen tipikus hütte italokat ismersz?
Kommenteld válaszod a Hütte Partyról szóló poszthoz! A válaszadók között 1 üveg pezsgőt sorsol ki a party szervezője a helyszínen.
Kapcsolódó címkék:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 34 vendég és 2 regisztrált felhasználó látogatja.