Menü ≡

December 23-án kinyit Donovaly Nová hola oldala is!

2011.12.20.
December 23-án kinyit Donovaly Nová hola oldala is! Egy kiadós havazás után, sok síelő legnagyobb örömére pénteken megnyit a Nová hola oldalon található 1-es jelzésű, 2 km hosszú lesiklópálya, valamint a hozzá tartozó hibrid (6 személyes ülős és 8 személyes kiskabinos) felvonó!
h i r d e t é s
A Patociny és Misúty (B és C jelzésű) húzólifteket előreláthatólag december 25-én fogják beindítani. A síliftek minden nap 8:30-tól 15:30-ig üzemelnek, de december 22-től lehetőség van a Záhradiste oldalon esti sízésre is, minden nap 17:30-tól egészen 21 óráig. Szlovákia legnagyobb téli gyermek funkparkja már nyitva van, ahol a gyermekek játszva sajátíthatják el a síelés alapjait. Az oktatópálya minden nap 9 órától délután 4 óráig tart nyitva.

Aki szállást foglal Donovalyban, ingyenesen kap egy PARK SNOW kártyát, amellyel számos más kedvezmény mellett olcsóbban vásárolhatja meg 3, vagy 6 napos síbérletét!

A Nová hola hibrid lift tövében található, ingyenesen használható korcsolyapályát már most hétvégétől használhatják a vendégek! Korcsolyacipő bérlésére is lehetőség van a DAMi’Sport boltban.
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »