Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Közép-Európa legnagyobb gyermek funparkja vár Donovalyban

2014.12.01. 2018.12.07. | frissítve: 2018.12.07.

A Gyermek FUNPARK, amely Donovaly Nová Hoľa és Zahradište pályarendszerek között található, Európa második legnagyobb gyermek síparkja. 9 db varázsszőnyeg és motoros síkörhinta segíti a gyerekek játékos síoktatását. Ezen felül Donovalyban a gyerekek 8 éves korig ingyen síelhetnek!
A Gyermek FUNPARK Donovaly ideális hely a síelés megtanulására – Mistrikyben, a Nová Hoľa és Zahradište pályarendszerek között található. A Patty Ski eredeti 2.500 m2-es területét még közel 10.000 m2-el növeltük 2011. decemberében, amivel egyből a gyermek síparkok legnagyobbjai közé került és Európa második legnagyobb gyermek síparkja lett.

A FUNPARK-ban 9 db Sunkid varázsszőnyeg (futószalagos gyermek sífelvonó) segíti, hogy a gyermekek sokkal gyorsabban, félelem nélkül, játékosan tanuljanak síelni. Továbbá van egy motoros síkörhinta, ami szintén nagy segítség a síoktatásban. A gyerekek a síoviban már 3 éves kortól tanulhatnak síelni, és főleg nekik illetve a teljesen kezdőknek nyújt jelentős segítséget a varázsszőnyeg és a síkörhinta.
Minden nap 12.00-kor mindenkit szeretettel várunk az egyedi „Show on Snow” előadásra, sok játékkal, vidámsággal, majd egy felejthetetlen „motoros szán-vonatozással” zárjuk a programot. Ember nagyságú Dodo, Lulu, Brumik és „PARK SNOW egér” szórakoztatják a gyerekeket.
Foglalás és rendelés egyenesen a szállodák recepcióján!

FUNPARK belépőjegy árlista 2018/2019 tél

Jegytípus / Időszak 2018. dec. 24-ig és 2019. jan. 7-tól 2018. dec. 25 - 2019. jan.6.
1 óra 6 € 7 €
2 óra 10 € 12 €
1 nap 13 € 15 €
1 nap (PARK SNOW kártyával) 11 € 12 €

Bővebb információk: www.parksnow.sk

Gyermekek 8 éves korig INGYEN síelnek Donovalyban!

  • 6 éves korig, azaz 2013. január 1. után születettek, amennyiben a vele együtt síelő felnőtt 1 vagy 2 napos bérlettel síel
  • 8 éves korig, azaz 2011. január 1. után születettek, amennyiben a vele együtt síelő felnőtt 3-7 napos bérlettel síel (érvényes okmány bemutatásával, mely tartalmazza a nevet és a születési időpontot is. Pl. útlevél, személyi igazolvány, TAJ-kártya)
  • Szlovákiában szinte minden síközpontban 6 éves korig ingyen síelhetnek a gyermekek, amennyiben érvényes síbérlettel rendelkező felnőttel együtt síelnek. Donovalyban tavaly úgy döntöttek, hogy szakítanak ezzel a tradícióval, náluk 8 éves korig síelhetnek ingyen a gyermekek (2011. január 1. után született gyermekek), amennyiben a kísérő felnőtt 3-7 napos síbérlettel síel.
  • Amennyiben a felnőtt kísérő 3 naposnál rövidebb síbérletet vásárol, az ingyenes gyermek síbérlet 6 éves korig vehető igénybe. A teljes szezonra szóló síbérlet esetén is 6 éves korig lehet ingyen síelni.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Villa Gardenia csillagcsillagcsillag
A Villa Gardenia a szlovák Donovaly síterepen, a legközelebbi sílifttől 150 m-re található. A vendégek 4 apartmantípusból választhatnak. A szállás wellness részleggel, kandallós nappalival, bárral, játszótérrel és parkolóval rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Apartments Racek
Az Apartments Racek 2 db apartmanháza Donovalyban a síliftek mellett található. Összesen 4 db apartmant kínál 7-7 fő részére önellátással. Minden apartman 2 hálószobából, 1 nappaliból, konyhából és fürdőszobából áll.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chalúpkovo
A Chalupkovo üdülőházak az Alacsony-Tátra Nemzeti Parkban, a Rózsahegyi/Ruzomberok síközponttól 8-10 km-re, Donovalytól pedig kb. 30 km-re fekszenek. A tradicionális stílusban épült 2 szintes faházak a közelmúltban épültek, kapacitásuk 4-8 fő.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.