h i r d e t é s
h i r d e t é s

Patty Síiskola, síóvoda

Patty Síiskola, síóvoda
Profil:sífelvonó / mozgójárda / snowtubing / kölcsönző
Síterep:Donovaly
Oktat:alpesi sí / snowboard
Vállal:egyéni / csoportos / felnőtt / gyerek
Szint:kezdő / haladó
Nyelv:magyar / angol / német / francia
Cím:97639 Donovaly, Mistriky 467
Telefon:+421 908 177 667
Patty Síiskola, síóvoda

FUN PARK Patty Ski!

Ha idén készülnek a téli szezonban síelni, akkor mindenképpen látogassák meg a legnagyobb FUNPARKot Szlovákiában amelyet decemberben nyitunk.

Az évek óta sikeresen működő Patty Ski Funparkot jelentősen kibővítettük. A Funpark a Nová Hoµa és Zahradiąte pályarendszerek között található. A meglévő 2.500 m2 terület még 10 000 m2-el nőtt, amivel a park a legnagyobb lesz nemcsak Szlovákiában. A Patty Ski FUN PARK a második legnagyobb lesz Európában. A már meglévő 2 varázsszőnyeg még 7 szalaggal bővült, az összhosszúság így már 300m lesz. Szintén újdonság a carousel – motorral hajtott oktatási segédeszköz- aminek a segítségével könnyebben és szórakoztatva folyik az oktatás. A gyerekek a síoviban már 3 éves kortól tanulnak síelni, és főleg nekik nyújt jelentős segítséget a varázsszőnyeg és a carousel.


A gyerekeket nagyon sok program, meglepetés, játék, animációs program, karnevál várja, természetesen a maszkjainkkal együtt. Dodo nyuszi, LULU mókus mellé itt a Dörmi maci is, akik egész nap ott lesznek a gyerekek körül és az oktatás mellett aktívan szórakoztatják őket. Naponta előadásokat tartunk nekik, utána pedig a DODO motoros vonattal mehetnek egy kört. A legkisebbekről sem feledkeztünk el. Ők a Dodo klubban melegedhetnek, ahol étkezést és felügyeletet is biztosítunk nekik. Síoktatás egész nap lehetséges, egészen este 9-ig.

A Dörmi (Brumik) síoktatás is folytatódik az idei szezonban, ahol speciális oktatási módszerrel tanítjuk síelni a legkisebbeket.
Minden kis síelő az oktatás befejezése után kap meglepetéscsomagot valamint oklevelet.

Új Park Snow kassza is nyít a Patty Ski épületben, ezzel régi adósságunkat törlesztjük, így téve kényelmesebbé a bérlet vásárlást. Természetesen a ParkSnow kártyát is elfogadjuk, amivel jelentős összegeket tudnak spórolni a síelők.
Patty Ski Funpark - Donovaly - Szlovákia legnagyobb gyereksíparkja
Kezdő vagy, vagy haladó? 20 vagy 50 éves? És nincs bátorságod? Szedd össze a bátorságodat és gyere! Akár kezdő, akár haladó vagy, mindenki számára van megfelelő ajánlatunk. Kiválóan képzett oktatóink szívesen bevezetnek mindenkit a síelés titkaiba.

A Patty Sí iskola az alábbi sí és snowboard tanfolyamokkal áll a tanulni vágyók rendelkezésére
- Privát tanfolyamok: 1-4 főig, 1-2-3-4 órás, minden nap lehetséges flexibilis kezdési időpontok. A leghatékonyabb oktatási forma, de csak 7 éves kortól. Ennél fiatalabbak a síoviba mennek, ahol az oktatóink és animátoraink veszik a gondjaikba.
- Csoportos tanfolyam: A csoport minimum 2, maximum 10 fős. Minden egyes tanuló a tudásának megfelelő csoportba kerül, ezért is fontos internetes, vagy telefonos foglaláskor közölni a tudásszintet. A napos tanfolyam 4 órás (2+2 óra) és minden nap 10.00 órakor kezdődik.

Kezdőknek: Saját 2 db 150 méteres felvonónk valamint 2 mozgó varázsszőnyegünk (FUNPARK) is van, ahol a tanfolyamokat szervezzük. Nálunk mindenki megtanulhat síelni, kezdő vagy haladó egyaránt. A rendelkezésre álló oktatási terület több mint 27.000 m2, amely a legnagyobb Szlovákiában. Mindent biztosítani tudunk egy helyen ahhoz, hogy minél kellemesebb körülmények közt tanulhass meg síelni.

Haladóknak: Előbb a Zahradiste könnyebb pályáin, majd utána a Nova Hola pályarendszer piros és fekete pályáin folyik az oktatás.

Dörmi Kölyöksí Akadémia

Mi is a Brumik (Dörmi) Kölyöksí-Akadémia? Egy olyan síiskolai hálózat tagja, amely csatlakozott Csehországban és Szlovákiában már működő "BeBe Brumik" projekthez. Az akadémiának 6 tagja van Csehországban, és 1 Szlovákiában.Ez az egy pedig pontosan itt található, Donovalyn!

Az összes Brumík Dörmi sísuliban egyforma magas szinten szórakoztatják, oktatják a gyerekeket. Különlegesen képzett oktatók és animátorok, animációs programokkal teszik kellemesebbé az oktatást a gyerekeknek.
A már meglévő DODO és LULU maszkotok mellé jön a legújabb, amit minden gyerek ismer. Na ki lehet az? Természetesen Brumik Dörmi maci!


Bővebb infó: https://ho.hu/

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK
Covid-19-re is Útlemondás Extrém sportok Téli sportok Sportfelszerelés Gépjármű asszisztencia
Hova utazol?info
Bezárás Az ország nevét a legördülő listából kell kiválasztanod. Kezdd el írni, hogy hova utazol, majd kattints az ország nevére a listában!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.