Újdonság! Snowboard oktatás gyermekeknek!

2015.01.06.

Újdonság! Snowboard oktatás gyermekeknek! Burton Riglet Park - snowboard oktatás 3-6 éveseknek Donovalyban - az idei szezon újdonsága!
A gyerekek snowboard-tanulása soha nem volt még ennél könnyebb!
h i r d e t é s
A riglet parkban létrehozott környezetben a gyerekek sokkal könnyebben sajátíthatják el a snowboardozás fortélyait, mint korábban. A sikerélmény gyakorlatilag már akkor megjelenik, amikor a kicsik felismerik, hogy miként tartsák meg az egyensúlyukat a deszkán, illetve az akadályok között.

Az újdonságként alkalmazott RIGLET SNOWBOARD JOJO segítségével az oktatók nagyon könnyen tudják a kis boardost irányítani, tanítani, a segédeszközök között vontatni, és ezzel rengeteg időt is spórolnak, ugyanis megmarad az effektív oktatásra a korábban állandó, le-, és felcsatolással elvesztegetett idő. A kimondottan gyerekek számára tervezett Mini Snowboard Parkot a már meglévő FunPark egyik különálló részében alakítjuk ki, és a hatékony tanulást segítő segédeszközökkel szereljük fel.
A fárasztó mászást kiváltó varázsszőnyegek természetesen ismét a gyerekek segítségére lesznek.

További információkért kattintson ide!
KOMMENTEK

Szállástippek
Magura apartmanház
A Magura apartmanház közvetlenül a Nova Hola-ra induló felvonó alsó állomásánál található apartman ház saját parkolóval. Különböző nagyságú 2-5 fős apartmanokat kínálnak a vendégeknek, terasszal vagy erkéllyel. Saját fürdőszobájuk van fürdőkáddal, vagy zuhanyzófülkével.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Gloria csillagcsillagcsillag
Felújított panzió Donovaly Nová Hola oldalán, 300 méterre a legközelebbi lifttől. Háromféle szobatípus 2-4 fő részére modern berendezéssel, LCD TV-vel és wifi internettel. Ellátás: reggeli.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tatran apartmanok
A Tatran apartmanház Donovaly - Nova Hola részén található, mindössze 190 méterre a hibrid felvonótól és a sípályától. 2, 4 és 6 ágyas apartmanok jól felszerelt konyhával, tágas belső térrel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.