Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Donovalkovo: gyermek kisváros és minifarm Donovalyban

2019.06.29. Patty Ski

Meghívjuk a családokat a Donovalkovo kisvárosba, ahol a gyerekek úgy tudnak játszani mint mi, szülők, gyerekkorunkban. Nincs internet, nincs tablet, telefon, csak JÁTÉK. Így, nagybetűkkel. Mert a gyerekeink már kezdenek elfelejteni csúszkálni, futkározni, biciklizni, egyszóval játszani.
Donovalkovo
Donovalkovo
A szülők pedig ez idő alatt relaxálhatnak, nem kell a gyerekekre figyelniük. Ez a filozófiánk, ezért teszünk meg mindent kisvárosunkban. A gyerek érezze jól magát, a szülők meg ne "zavarják" őt játék közben.
A szülő bent lehet a városkában, de ha nem akar belépőt fizetni, hanem inkább meginna egy kávét vagy sört, és pihenne a kényelmes nyugágyainkban, azt megteheti ingyenesen a bisztró teraszán. Tehát ez a kisváros nem a szülők szórakoztatására épült, hanem a PIHENÉSÉRE. A gyerek meg a nap végén annyira kifárad a sok játéktól, hogy garantáltan nem kell este altatni.
Már tudod hogy mi szeretnél lenni ha nagy leszel?

Ne várj arra amíg felnőtt leszel! Gyere el hozzánk a Donovalkovóba, a gyerekek fővárosába és válj rettenthetetlen tűzoltóvá, légy okos bankigazgató, aki okosan bánik a pénzeddel, vagy egy orvos aki meggyógyít mindenkit.
A gyermekvárosban nemcsak az egyes szakmákat lehet kipróbálni, de például farmerré is válhatsz és kipróbálhatod milyen az, amikor kis állatokkal törődsz és a megtanulhatsz szabályszerűen közlekedni is a kisváros utcáin.

Donovalkovóban a felnőttek is gyerekek szeretnének lenni újra!

Donovalkovo egy interaktív gyermekváros 3 -10 éves gyerekeknek. A gyermekvárosban 23 darab miniház található, amelyek teljesen autentikusak, méretre szabott berendezéssel. A házakon és a berendezéseken kívül autentikus jelmezekkel várjuk a kis vendégeinket a tökéletes élményért. Donovalkovóban a szórakozást animátorok irányítják és a gyerekeket megtanítják tankolni, tüzet oltani, pénzzel bánni, bevásárolni és még sok mást.
A Donovalkovo gyerekváros minifarmján várja a kis gazdákat a sok, sok mini állat. A kis gazdák etethetik és itathatják is az állatokat. A következő fontos része a mi gyerekvárosunknak a valós közlekedési helyzeteket hűen modellező KRESZ pálya, amely remélhetően a gyerekek kedvencévé válik. A KRESZ pályán játékos formában sajátíthatják el a kicsik a közlekedés alapszabályait, ami azért is különösen hasznos, mert ezáltal később ösztönszerű képességüké válik a balesetmentes közlekedés Az ügyes sofőrök a nap végén, jogosítványt is kapnak.
Rauris Donovalkovo - kapcsolat
Web: www.donovalkovo.sk (magyar nyelvű honlap!)
E-mail: donovalkovo@donovalkovo.sk, Tel.: +421 908 177 667
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.