Menü ≡

Nyár témájú cikkeink

2021.08.02.
Alsó-Ausztria: húzólifttel juthatnak fel a kerékpárosok a hegyre
Egy leleményes újítás egyszerűsítette a hegyi kerékpárosok feljutását az ausztriai St. Corona am Wechsel kerékpáros központjában. Ezúttal bicikliket lehet a húzólifthez rögzíteni.
2021.07.31.
Csak bátraknak: óriáshinta Nassfeld legújabb látványossága
Karintia legnagyobb síterepe a nyári szezonban is igyekszik a régió legfontosabb turisztikai célpontja maradni. Az eddigi jelentős kínálat a tartomány legnagyobb hintájával bővült júliusban.
2021.07.29.
Summer Madness: nyáron is lehet síelni Hollandiában
A SnowWorld Amsterdam nevű fedett hócsarnokban télen-nyáron lehet síelni. A belső hőmérséklet -5 fok, jó menekülési lehetőség a kánikula elől. Idén Summer Madness címmel hirdettek nyári programot, melyre szeptember 15-ig lehet benevezni.
2021.07.29.
Beltéri sípályák, ahol nyáron is lehet síelni
A világon több tucat fedett sípálya létezik, ahol az év 365 napján hódolhatunk szenvedélyüknek. Csak Európában több mint 25 fedett síközpont várja a téli sportolókat. 2017-ben Afrikában is felépült az első beltéri sípálya, így már minden lakott kontinensen van ilyen létesítmény.
2021.07.19.
Hómentés: idén nyáron is fóliával takarják le az olasz gleccsert
Idén már 13. alkalommal álltak neki a pályamunkások, hogy letakarják az olaszországi Presena-gleccser havát a nyári hónapokra és minél többet megmentsenek belőle a nyári időjárás viszontagságaitól.
2021.07.13.
Utazás Ausztriába Szputnyik oltással? Igen, lehetséges!
2021. július elsejétől érhető el az uniós digitális Covid-igazolvány, amelyet nem csak a vendégek, hanem a turisztikai szakmában dolgozók is régóta vártak. Az eddigi tapasztalatok alapján ez áttekinthetőbbé tette az utazási feltételeket, de még így is sok a részletszabály.
2021.07.01.
Ausztria júliustól megszünteti a korlátozások túlnyomó többségét
Ausztria július elsejétől megszünteti a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozások túlnyomó többségét - jelentette be Sebastian Kurz kancellár szerdán Bécsben.
2021.06.15.
Nyári táborok síelő gyerekeknek - milyen sportra váltsunk nyáron?
A hazai műanyagpályás síiskolák egyre színesebb ajánlatokkal, rendszeres nyári sportoktatással, napközis és ottalvós táborokkal várják a gyerekeket. Az alábbi táblázatban azokat a nyári táborokat gyűjtöttük össze, ahol sportoktatás is zajlik, mutatjuk hol mely sportágakban.
2021.06.13.
Óriáscsúszda épül Eplényben. Te kipróbálnád?
Az eplényi Síaréna Kft egy új - tavasztól őszig igénybe vehető - attrakció megépítését tervezi. A beruházás során létrejövő csúszda a világ leghosszabb óriáscsúszdája lesz.
2021.05.27.
12 téli-nyári bobpályán csúszhatunk Magyarországon
Szeretsz lefelé száguldani a lejtőn? Nyáron sem kell lemondanod erről az élményről! Hazánkban már 12 téli-nyári bobpálya üzemel, amelyek a meleg napokon pótolhatják a havon szánkózás élményét. Tudtad? Közép-Európa leghosszabb bobpályája a Zemplénben található.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »