Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szlovákia síelni hívja a kolontári gyerekeket Donovalyba

2010.11.13.

Szlovákia síelni hívja a kolontári gyerekeket Donovalyba A Szlovák Idegenforgalmi Hivatal képviselői az elmúlt hetekben meglátogatták a vörösiszap-katasztrófa által sújtott dunántúli településeket. Találkoztak a bajbajutott települések polgármestereivel és megegyeztek, hogy Donovaly síterepe vendégül látja a falvakban lakó gyerekeket.
Azok a kolontári gyerekek, akiknek a családjai különösen megszenvedték a katasztrófa következményeit egy hetes meghívást kapnak a magyar síelők körében legnépszerűbb szlovákiai sítereptől, Donovalytól. A költségeket, beleértve az utazást, a szállást, a felszerelést, és a bérletek árát, teljes egészében a szlovákok, illetve partnereik fedezik. Az együttműködéshez segítségét ajánlotta fel a PATTY SKI síiskola Donovalyban, a Boci Travel utazási iroda, amely évek óta szállít kiránduló gyerekeket Szlovákiába és a Magyar Síakadémia.

A népszerű síközpontban oktatók tanítják majd a gyerekeket síelni és hódeszkázni. Az egyhetes látogatásra valószínűleg karácsony előtt vagy januárban kerülhet sor. A pontos időpont az aktuális hóviszonyoktól és a kolontári polgármesterrel létrejövő megegyezéstől függ.

Egy hét teljes vendéglátást ajánlott fel a szlovákiai Donovaly a magyar gyerekeknek
Egy hét teljes vendéglátást ajánlott fel a szlovákiai Donovaly a magyar gyerekeknek
Soňa Jelínková, a Szlovák Idegenforgalmi Hivatal budapesti irodájának a vezetője a Hó-Show kiállításon kijelentette: „szeretnénk, ha a gyerekek legalább arra az egy hétre elfeledhetnék az otthoni szörnyűségeket, és a mindent elborító, mérgező, vörös iszap helyett jó levegőn legyenek és a hófödte fehér hegyekben gyönyörködhessenek”.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ FÓRUM
Szállástippek
Chalúpkovo
A Chalupkovo üdülőházak az Alacsony-Tátra Nemzeti Parkban, a Rózsahegyi/Ruzomberok síközponttól 8-10 km-re, Donovalytól pedig kb. 30 km-re fekszenek. A tradicionális stílusban épült 2 szintes faházak a közelmúltban épültek, kapacitásuk 4-8 fő.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Gardenia csillagcsillagcsillag
A Villa Gardenia a szlovák Donovaly síterepen, a legközelebbi sílifttől 150 m-re található. A vendégek 4 apartmantípusból választhatnak. A szállás wellness részleggel, kandallós nappalival, bárral, játszótérrel és parkolóval rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Apartments Racek
Az Apartments Racek 2 db apartmanháza Donovalyban a síliftek mellett található. Összesen 4 db apartmant kínál 7-7 fő részére önellátással. Minden apartman 2 hálószobából, 1 nappaliból, konyhából és fürdőszobából áll.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.