A PARK SNOW Donovaly síút nyertese 2005-ben

2005.11.25. síelők.hu

A PARK SNOW Donovaly által szponzorált kvízjátékunk véget ért. A sorsolást a Hó-Show-n tartottuk a Patty Ski, a Park Snow Donovaly és a sielok.hu képviselőinek részvételével.

A nyertes: Lőrinczi Bálint, Győr


Játékunk szerencsés nyertese eddigi próbálkozásai alkalmával még nem találkozott Fortuna kegyeivel, ez azonban most sikerült. Bálint kérdésünkre elmondta, már tervezték a téli síutat, azonban ez a nyeremény határozottan megkönnyítette a helyválasztást. A nyertesnek ezúton is gratulál a nyeremény felajánlója a Patty Ski Centrum, a PARK SNOW Donovaly és a játékot szervező síelők.hu szerkesztősége.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Villa Gardenia csillagcsillagcsillag
A Villa Gardenia a szlovák Donovaly síterepen, a legközelebbi sílifttől 150 m-re található. A vendégek 4 apartmantípusból választhatnak. A szállás wellness részleggel, kandallós nappalival, bárral, játszótérrel és parkolóval rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Magura apartmanok
Abszolút pályaszállás a Nova Hola sípályák tövében, a "Telemix" felvonótól 10 m-re. A Magura apartmanházban kilenc kiadó apartmant kínálunk, melyek 4-6 személy elszállásolására alkalmasak, kompletten berendezettek és minden igényt kielégítenek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chalúpkovo
A Chalupkovo üdülőházak az Alacsony-Tátra Nemzeti Parkban, a Rózsahegyi/Ruzomberok síközponttól 8-10 km-re, Donovalytól pedig kb. 30 km-re fekszenek. A tradicionális stílusban épült 2 szintes faházak a közelmúltban épültek, kapacitásuk 4-8 fő.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.