Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Donovaly újra fehér

2014.01.13.

Donovaly újra fehér Az elmúlt napok/hetek szokatlanul meleg időjárása nem kedvezett a Magyarországról gyorsan elérhető síterepeknek, mindez Donovalyban is így volt. Vasárnap megérkezett a várva-várt lehűlés és a környéket újra fehér hólepel fedi!
Hétfőn hajnalban a Nová Holán -9 fokot mértek, de az alacsonyabban található részeken is napközben mindössze 1 Celsius fokig emelkedett a hőmérő higanyszála: a hóágyúkat újra beindították és az előrejelzés szerint is kedvező időjárás várható a következő napokban.
Donovaly újra fehérbe öltözött
Donovaly újra fehérbe öltözött
Nyitva tartó liftek és pályák
  • Nová Hola: TELEMIX felvonó és az 1-es piros pálya
  • Zahradiste: 4 személyes ülőlift és P2 húzólift, valamint a 4-es, 6-os és 8-as pályák
Az esti sípályán péntek, szombat és vasárnap esténként 5:30-tól 9:00-ig lehet csúszni, külön térítés ellenében. A gyermek oktatópark naponta 8:30 és 16:00 között tart nyitva.

Nova Hola kabinos lift mellett ingyenes korcsolyapálya áll a vendégek rendelkezésére minden nap reggel 9 órától este 10 óráig! Jéghokizni tilos a pályán!
KOMMENTEK

Szállástippek
Villa Gardenia csillagcsillagcsillag
A Villa Gardenia a szlovák Donovaly síterepen, a legközelebbi sílifttől 150 m-re található. A vendégek 4 apartmantípusból választhatnak. A szállás wellness részleggel, kandallós nappalival, bárral, játszótérrel és parkolóval rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Apartments Racek
Az Apartments Racek 2 db apartmanháza Donovalyban a síliftek mellett található. Összesen 4 db apartmant kínál 7-7 fő részére önellátással. Minden apartman 2 hálószobából, 1 nappaliból, konyhából és fürdőszobából áll.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gothal Rezort
Néhány éve épült üdülőházak és apartmanok a Liptói fenyőerdők szomszédságában, Donovalytól 12 km-re. Wellness szolgáltatások: uszoda, medencék, szaunavilág, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.