Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Egyedülálló showműsorral zárult a IV. Hófesztivál

2015.02.14. 2015.02.15. Sípark.hu | frissítve: 2015.02.15.

Az ország legnagyobb, sípályán lévő havas fesztiválját rendezték meg a napokban a Mátraszentistváni Síparkban. A műsor a következő évben már színházi elemekkel is bővülni fog, egyfajta egész estés műsor várja majd a Hófesztiválra látogatókat.
A fesztivál célja, hogy népszerűsítse a téli sportokat és kicsikkel, nagyokkal megszerettesse a sízést és a snowboardozást. Ez a legnagyobb olyan téli családi fesztivál Magyarországon, amely három napon keresztül, több zenei színpaddal és neves előadókkal szórakoztatja a közönséget. 

Hófesztival 2015
A házigazda szerepében a rádiós műsorvezető, Rákóczi Feri szórakoztatta a vendégeket. Pénteken egy fergeteges koncertet adott elő Ivan & The Parazol, rockegyüttes, szombaton pedig az Alpesi Nagyszínpad vendégei voltak a Zagar, és a Bestof Zenekar.

Vidróczki tüze
Vidróczki tüze
A Hófesztivál természetesen a pályán is egész nap zajlott. Olyan egyedülálló programokkal mint például a Rauch - Machu Kupa országos nyílt gyermek síverseny, vagy a II. Mátra Ski Classic Veterán Síverseny, Irigy Hónaljmirigy paródiája valamint az előző évben is nagy sikert aratott "Vidróczki Tüze Show”. Vidróczki Márton nevéhez kötődő hangulatot teremtettünk, pirotechnikával felszerelt ratrakokkal, betyárnak öltözött, fáklyákkal csúszó síoktatók formációs lesiklásával, és a betyárok durrogtatását idéző hatalmas tűzijátékkal. 

Rauch Machu kupa
Rauch Machu kupa
A műsor a következő évben már színházi elemekkel is bővülni fog, egyfajta egész estés műsor várja majd a Hófesztiválra látogatókat.
KOMMENTEK
WéberF | 2015.02.15. 11:53
De jó, hogy ilyen a telünk. Lehet pótolni a tavaly elmaradt havas eseményeket. Egyáltalán nem baj, hogy akár egy időben vannak rendezvények (pl. ezen a hétvégén Sátoraljaújhelyen a Snow-Show), hiszen az érdeklődés alapvetően úgyis a régióhoz kötődik. WFeri

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.