Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Egykori versenyző vezeti Ötscher-Lackenhof síterepét

2013.09.11. | Szerző: Bata Attila
Egykori versenyző vezeti Ötscher-Lackenhof síterepét Több változás is történt az utóbbi időkben a közeli osztrák síterepeken. Augusztus elseje óta új vezetője van a hazai síelők körében is sűrűn látogatott Lackenhof síterepének. Az egykori alpesi versenyző, Andreas Buder vette át a síterep irányítását.
Talán már sokan tudják, hogy a Schröcksnadel-csoport üzemelteti Hochkar és Lackenhof síterepeit is. Hochkart a tavalyi csőd után vették át az alsó-ausztriai tartománnyal közösen. Ezen felül további síterepeket is üzemeltetnek Felső-Ausztriában és Tirolban is.

Lackenhof síterepét az egykori alpesi síelő, és egy igazi helybeli Andreas Buder vezeti augusztus eleje óta. A 34 éves Buder korábban az osztrák alpesi csapat tagja is volt. 1998-ban aranyérmet szerzett a junior világbajnokságon lesiklásban. Még abban az évben debütált a Világ Kupában is. Karrierje alatt inkább a gyors számokban (lesiklás, super-g) ért el jobb eredményeket.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Egyszer volt második, kétszer pedig harmadik helyezett. Ezeket az eredményeket a 2007/2008-as szezonban érte el, élete formájában volt, amikor jött egy tragikus bukás a kitzbüheli verseny edzésén, ahonnan helikopterrel szállították kórházba. Közel kétéves (22 hónapos) szünet után tért vissza a Világ Kupa versenyekre, de a sérülése után már nem tudta megismételni korábbi eredményeit és 2011 januárjában visszavonult. Azt ne felejtsük el, hogy egy olyan korszakban tudott bekerülni az osztrák csapatba és dobogóra állni, amikor Hermann Maier, Stephan Eberharter vagy Michael Walchofer voltak a csapattársai.

Versenyzői múltja előnyt jelenthet, hiszen jó a kapcsolata a tartomány síklubjaival és idegenforgalmi képviseleteivel.

2013.09.14. 10:06:23 kovacspeter.ski
Mint jó ismerőse sok sikert kívánok neki
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
Kapcsolódó terepcsoportok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »