Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Eladó a moszkvai beltéri síterep

2017.09.06. Bata Attila

Oroszország és az egykori "keleti blokk" első fedett síterepét 2008 februárjában nyitották meg. A közel 400 méter hosszú és 60 méter széles pályát építő és üzemeltető vállalat a múlt évben csődbe ment. A sícsarnokot jelenleg árulják, közel 1,6 milliárd forintnak megfelelő összegért.
Kép: snej.com
Kép: snej.com
Sznyezs.kom (jelentése: hó.com) névre hallgat a moszkvai létesítmény, amely a fent említett méretű sípályával, fitnesz centerrel, jégpályával, medencéjével, vendéglőivel és egyéb kiszolgáló létesítményeivel, szőröstül-bőröstül eladó az orosz csődeljárási tájékoztató szerint 364.942.023 rubelért, vagyis nagyjából 1,62 milliárd forintért.
A csarnok kívülről
A komplexumot építő cég tavaly áprilisban csődbe jutott, hitelező bankjai felé hatalmas tartozást halmozott fel. A pénzintézetek nem szeretnének síterep üzemeltetésével bajlódni, igyekeznek megszabadulni a szokásos banki profilba nem tartozó épülettől és a fent említett áron hirdették meg.

Idén nyáron a látogatók sem voltak túlságosan elégedettek a szolgáltatásokkal. A közösségi oldalakon rendszeresen panaszkodtak a hó minőségére. Az üzemeltetők a "külső időjárással" és a berendezések meghibásodásával magyarázták a gondokat. Közben két versenyt is el kellett halasztani a hó minősége miatt.
A csarnok belülről
Úgy tűnik, szeptember elejére kisebb javulás állt be a hó minőségében és a liftek is üzemelnek. 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.