Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Elhunyt Kerese János, az SMSZ tiszteletbeli elnöke

2014.03.21. SMSz

Elhunyt Kerese János, az SMSZ tiszteletbeli elnöke Szívbemarkoló hírt kaptunk, Kerese János az SMSZ tiszteletbeli elnöke kéthetes kórházi kezelés után az örök hómezőkre távozott. Nyugodjék békében!
Kerese János okleveles villamosmérnök, folyamatszabályozási szakmérnök, Telki község lakosa és 1990-2002 között a község polgármestere volt. Abban az időszakban töltötte be ezt a felelősségteljes tisztséget, amikor látványos fejlődést tapasztalt mindenki, aki figyelte a Budai-hegység lábánál fekvő község gyarapodását. A szakmai kérdések mellett mindig fogékony volt a lakosokat érintő személyes kérdésekben is, nagy előrelátással és humánummal igyekezett jólétet és biztonságot teremteni a rábízott polgárok számára.

A családja iránti szeretetet mindnyájan tapasztalhattuk akkor, amikor az SMSZ sítáboraiban feleségével, Irénkével vagy unokáival, oktatótársainkkal, Barbarával és Andrással együtt volt jelen. Számunkra a legnagyobb érdeme Jánosnak az, hogy mi, akik vele együtt a SMSZ tagjaként éltük át a síelés boldogságát a havas lejtőkön, dolgozhattunk vele a magyar síkultúra fejlesztéséért – mi mindnyájan azt érezhettük jelenlétében, hogy ő a közösségünk összefogója, számunkra is igazi családfő, egy megbecsült és mindenki által elfogadott jóságos lény.

Az SMSZ elnöki tisztségét 1995-2008 között látta el utánozhatatlan munkabírással, teljes vezetői elfogadottság mellett, szakmai fejlődést igénylő szemlélettel, menedzseri jótéteményekkel, elhivatott szakirodalom bányászással és korát meghazudtoló részvételével minden SMSZ programon. Határozott elvek szerint vezetett és értékelt. Nagyra becsülte a korábban bizonyított szakembereket, de egyidejűleg felkarolta a tehetséges fiatalokat, józan megfontolással hozott fontos döntéseket.

2008-tól az SMSZ tiszteletbeli elnökeként figyelte munkánkat. Amíg egészségi állapota engedte velünk tartott rendezvényeinkre, rendszeres látogatója volt programjainknak.
A magyar csapat interski-kongresszusi szerepléseinek motorja volt közel két évtizeden át. A magyar síoktatók sikere nagy boldogsággal töltötte el mindig, és mindenkit további erőfeszítésekre tudott ösztökélni.

Az elmúlt évek nyomán már tudjuk, hogy jótéteménye mennyi munkával járt. De mindebből nem a munkát, hanem a síoktatásügy iránti odaadást, a tagság iránti szeretet érzékeltük. János irigylésre méltó aktivitással és ritka pozitív szemlélettel élt, aki tudta, hogy „Nem a siker a boldogság titka, hanem a boldogság a sikeré” (Herman Cain)

Köszönjük Neki, hogy felejthetetlen oktatótársunk, vezetőnk, barátunk volt. Fájó szívvel kívánunk Kedves Családjának megnyugvást!
Kedves János, nyugodj békében!

A fenti közleményt az SMSz vezetősége juttatta el szerkesztőségünkbe.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.