Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Emlékplakettben részesítette legjobbjait a Síszövetség

2014.06.14. Gémes Renáta

Olimpikonjait, bajnokait és szakembereit köszöntötte a Magyar Sí Szövetség a Sportpáholy Alapítvánnyal közösen rendezett ünnepi vacsorán, csütörtökön, Budapesten.
A Magyar Sí Szövetség megalakulásának 100. éves születésnapját ünnepelte a 2013/2014-es szezon kezdetekor, s történetének eddigi legnagyobb sikerei is ehhez a szezonhoz kötődnek. Ezeket a sikereket, - melyek közül kiemelkedik Miklós Edit olimpiai 7. helyezése Szocsiban - és az újabb 100 év kezdetét ünnepelték a sízők a Gerbeaud Átrium termében.
Az est során köszöntötte olimpikonjait, bajnokait, szakembereit és különdíjakkal emlékezett meg a szövetség vezetősége a rendkívüli teljesítményekről. Hagyományteremtő szándékkal, idén először emlékplakettben részesítették legeredményesebb versenyzőiket és sportvezetőiket. Az ünnepségen öten vehették át a plakettet.
Az öt díjazott:
  • "Életműdíj a magyar sísportért"
    Schäffer János részére, a több évtizedes önzetlen munkáért

  • Miklós Edit
    "A szezon legjobb sí versenyzője"

  • Diethmar Thöni
    "A szezon edzője"

  • Kékesi Márton
    "A szezon utánpótlás sportolója"

  • Gótzy Antal
    A szövetség alelnöke a több évtizedes önkéntes munkáért
Az elismeréseket Kálomista Gábor, a Magyar Sí Szövetség elnöke, Dr. Kaszó Klára ügyvezető elnök és Kapitány Ildikó főtitkár adta át, és oklevélben részesítették a 2013/2014-es szezon országos bajnokait is.
A felszólalók között Szekeres Pál, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős helyettes államtitkár köszöntőjében elismeréssel szólt a magyar sísport példátlan eredményeiről.

Köszöntőjében a szövetség korelnöke, Schäffer Jani bácsi felidézte a 100 év legérdekesebb állomásait és legnagyobb alakjait. Beszéde itt olvasható.

Az eseményen jelen voltak az elnökség, a síklubok képviselői, az olimpián szereplő versenyzők, és az utánpótlás korú sportolók is.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.