Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Enyhe tél: nyári bobpályát nyitnak St. Corona síterepén

2015.12.26. Bata Attila

Ez már tényleg az eddigi tél egyik legnagyobb fricskája. A tervezettnél jóval korábban megnyílhat a St. Corona-i nyári bobpálya, amely építését nem is olyan régen fejezték be, és az átadását a következő nyárra tervezték. Ha az időjárás is engedi, akkor mától december 30-ig lehet kipróbálni az új bobpályát.
St. Corona síterepén már nem sok maradt a síelésből, miután a síterep ülőliftjét leszerelték, de még mindig vannak húzóliftek és téli park a gyermekeknek és a kezdőknek. A 2016-os év egyik legnagyobb fejlesztése a megújult nyári bobpálya megépítése. Az építkezés már ősszel befejeződött, a próbaüzem novemberben véget ért.

Videó: egy rövid változat
Normális esetben csak a nyári szezon elején nyitottak volna ki, de a mostani enyhe időjárás és az ünnepek miatt már december 26-tól ki lehet próbálni az új bobpályát. A pálya 850 méter hosszú és 40 km/órás sebességet is el lehet rajta érni. Naponta 10-16 óra között nyitnak ki, egészen december 30-ig.

Videó: a bob vissza is visz az indulási pontra
Alsó-Ausztriában csak néhány helyen lehet most síelni. Hochkaron az összes lift üzemel, ezen kívül Semmering (Hirschenkogel) és Lackenhof (Ötscher) síterepén is lehet csúszni. Annaberg síterepén a gyermekpark tart nyitva. A többi síterepen is járnak a liftek az ünnepek között, de a túrázók kedvéért.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástipp
Ofnerhof - Familie Gruber
Családi Biogazdaság a megújult St.Corona/Unternbergi síiskolától 150 méterre, Mönichkirchen-Marienseetől 9 km-re. Gyermekek részére: játszószoba és játszótér. Ellátás: háztáji termékek reggelire.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.