Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Eplény: újévben is várja a síelőket a Síaréna

2016.12.31. Intersport Síaréna

Az elmúlt napokban megérkezett a hideg, így folyamatosan tudtak hóágyúzni. A két ünnep között több mint 100.000 köbméter havat gyártottak. A már meglévő pályák teljes hosszán frissítik folyamatosan a hóréteget éjszakánként, ezenfelül minden éjszaka ratrakolják a pályákat, hogy a legjobb minőséget tudják nyújtani.
Választhatunk lecsúszásra az A1-es A7-es Q3-as és a december 30-án megnyitott A6-os pályák közül.

Tervben van a következő hétre nézve Magyarország legmeredekebb pályájának megnyitása, az A4-es is, valamint ágyúzzák a Nitro Snowparkot, hogy minden igényt ki tudjanak szolgálni, méghozzá elsőként az országban.

A most síelhető pályák hossza 2,5 km összesen, amiből 2,5 km teljes hosszban ki is van világítva, tehát sötétedés után is lehet síelni.

Január elejétől ismét lehet menni hozzájuk kedvezményes éjszakai síelésre, Szuperszerdán és Extrapénteken. 40%-kal olcsóbban vehetjük meg a délután 6 és este 10 óra közötti 4 órás jegyet majd.

Mint ahogy azt már említettük korábban, idén nagy hangsúlyt fektettek az infrastruktúra fejlesztésére, ami mostanra elérkezett utolsó stádiumába.
Most már akár pizzát is fogyaszthatunk a Holle Anyó pizzériájában az emeleten, színes étlappal, itallappal. Helyi kézműves sörök közül is válogathatunk, többféle fajta Zirci Apátsági Sört kóstolhatunk az új vendéglátós egységben.
A Kemencés Büfé mellett, megújúlt helyen és formában található a Grill pult. Frissen sültek, grill ételek és forró italok várják a vendégeket.

Már nyitásuk óta működik az Intersport Síkölcsönző, ahol online is tudunk felszerelést foglalni, otthonról kényelmesen, ha tudjuk a pontos dátumot mikor szeretnénk menni. Az előfoglalás ablaknál instant meg is kapjuk a kért felszerelésünket.

Továbbra is képzett és továbbképzett oktatók várják a kezdőket, hogy biztonságos környezetben megtanuljunk lesiklani a hegyről, legyen szó síről vagy snowboardról. Érdemes az oktatásra is online előfoglalni, hogy biztosan legyen helyünk.
KOMMENTEK

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.