Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Farkas Norbert az év férfi alpesi sízője hazánkban

2012.12.13. sielok.hu

Farkas Norbert az év férfi alpesi sízője hazánkban A Magyar Sí Szövetség a 2011-es esztendőhöz hasonlóan ezúttal is a Felix Promotion menedzserirodával együttműködő sportolót, Farkas Norbertet választotta meg az év férfi alpesi sízőjének.
A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Bár Farkas Norbert nehéz éven van túl, hiszen sokáig kézsérülés hátráltatta, férfi alpesi síben tovább sincs nála jobb magyar a mezőnyben.

Ezt az eredményei is mutatják, hiszen Schladmingban 21 éves kora ellenére rajthoz állhatott idén a felnőtt Világkupán, valamint szintén a felnőtt magyar bajnokságban óriás-műlesiklásban, szlalomban és kombinációban is megszerezte az első helyet. A FIS pontjai alapján is ő a legelőkelőbb magyar, így kijelenthető: nem érdemtelenül kapta meg sorozatban másodszor az elismerést.

Farkas Norbert a pályán
Farkas Norbert a pályán
„Váratlanul ért a dolog, mert nem tudtam, mikor hirdetik ki a győztest, így én is az internetről értesültem róla” – értük utol az éppen Ausztriában tréningező sportolót. „Természetesen nagyon büszke vagyok a díjra, melyet szerintem főleg azzal érdemeltem ki, hogy kéztörésem ellenére is sikerült csökkentenem a FIS-pontjaim számát. Remélem, hogy a jövő évem is hasonlóan jól, vagy inkább még jobban sikerül!”
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.