Menü ≡

Nyugodj békében Libella!

2008.08.26. | Szerző: Wesselényi Andrea
Elhunyt szerzőtársunkat, a sielok.hu fórumának moderátorát gyászoljuk. Fehér Gábort, aki a fórumozók Libella néven ismertek meg ma délben temették el a Pestszentlőrinci temetőben. Ő volt Humor rovatunk legaktívabb szerzője, a sielok.hu találkozók játék- és porondmestere.
h i r d e t é s
Gábor már a kezdetektől önkéntes moderátorként segítette fórumunk működését, amely 166 üzenetet őriz tőle. Sok síelőnek adott önzetlenül tanácsot, és a gyakran feltett kérdések alapján ő állította össze a kezdőknek szóló útmutatást. Örök viccmesélő volt, aki soha nem fogyott ki a sztorikból, a sípályákon sem.

Gábor, alias Libella így mutatkozott be a sielok.hu fórumában:
"Az első ötéves terv idején születtem, de havat síelési szándékkal elég vénen, 30 évesen láttam. Azóta a nyár, mint évszak a második helyre szorult a ranglistán. Mint sokan, én is Szlovákiában kezdtem, bár a jéggel való ismerkedés elsőként Szczyrk-ben történt, ami Lengyelhonban található. Az ottaniak nyelvén ez havat jelentett. Az utóbbi években szerencsére többször is van alkalmunk síelni a 2002. márciusban született törpénkkel együtt, így átérzem a gyerekes szülők síterepválasztási gondjait."

Fehér Gábor 55 évet élt. Egy szerencsétlen balesetben vesztette életét. Emlékeinkben örökre megmaradnak találkozásaink és közös jasnai síelésünk. Történeteiben, írásaiban itt marad velünk.

Gábor profilja: sielok.hu/profil/57373906/
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »