Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újabb fejlesztések a mátraszentistváni Síparkban

2011.10.12. Kőrösi Gergő (sipark.hu)

Újabb fejlesztések a mátraszentistváni Síparkban A 2011/2012-es síszezonban is rengeteg újdonsággal várjuk a Síparkba érkező vendégeket! A 2011 nyarán kezdődött munkálatok alatt, több ezer köbméter földet mozgattunk meg azért, hogy idén is újat tudjunk mutatni a tél szerelmeseinek - ezeket a híreket egyenesen a Sípark üzemeltetőjétől kaptuk.

Új sípálya (5B)

Az idei szezon legnagyobb attrakciója, egy különleges vonalvezetésű panoráma-szerpentin sípálya, mely az 5-ös pálya folytatásaként kikerüli a két hidat. Az 5B jelölésű, új pálya 400 méter hosszban tekereg le. Az új pálya kék jelzésű, azaz a kezdő sízők is biztonsággal élvezhetik. Különlegessége még a pályának, hogy gyönyörű kilátás tárul elénk Ágasvár irányába.

Hangulatos síút (4B)

A 4-es pálya két híd közötti szakaszáról az idei szezontól lehetőség lesz a 3-as piros pályára egy hangulatos síúton keresztül eljutni. A 100 méter hosszú összekötő síút 10-15 méter szélességben, enyhe lejtéssel csatlakozik be a 3-as pályába.

Esti sízés még több sípályán

Tovább fejlesztettük és bővítettük a Sípark Esti Sí lehetőségét is. Az idei szezontól már a 3-as piros pályán is élvezhetjük a profin megvilágított esti sí élményét. Emellett a meglévő világításon is fejlesztettünk, a kisebb fényerővel megvilágított helyekre és a parkolókba is plusz reflektorokat tettünk fel. Tervezzük továbbá, hogy az új síúton kialakítunk egy romantikus, izzókkal megvilágított esti síutat is. Az esti síút esti romantikája különleges élményt nyújt majd a gyermekek, vagy akár a szerelmes párok részére.

Hósport pálya a Síparkban

Az idei szezonban nem csak a sí- és snowboardozás szerelmesei csúszkálhatnak új pályán. A hócsúszdaparkban elkészült a közel 100 méter hosszú Hósport pálya, ahol olyan izgalmas eszközöket lehet majd kipróbálni, mint pl. a Skibike és a Skiroller. A Hósport pályán használható eszközöket a Sípark biztosítja.

Hóágyúrendszer fejlesztése

Az előző szezon szeszélyességéből tanulva, idén is fejlesztünk a hóágyúrendszeren. Új feltöltő vezetéket telepítettünk, hogy ugyanazon időben tudjuk a víztározónkat tölteni és hóágyúzni. Ezáltal még több havat tudunk majd készíteni, még több hótartalékot tudunk majd felhalmozni.

Kibővített síkölcsönző

A tavaly megújult síkölcsönzőnk készletét is tovább bővítjük. Új léceket, snowboardokat vásárolunk, de olyan eszközök vásárlását is tervezzük amikkel az új hósport pályát is ki lehet majd próbálni. Ilyen például a skibike, skiroller.

Modernizált fizetési rendszer

Hogy gyorsabban, kényelmesebben lehessen hozzájutni a jegyekhez, a fizetési rendszert is fejlesztjük. Az idei szezontól már lehetséges lesz a Síparkban bankkártyával is fizetni. A termináljaink az összes bankkártya típust elfogadják majd, így az új PAY PASS kártyákat is.

A fejlesztések által még jobb minőségben, még több sípályával várjuk a vendégeket, immáron összesen 4 km-nyi sípályán!

Szeretettel várjuk tehát a 2011/2012-es síszezonban is a tél szerelmeseit, kicsiket, nagyokat egyaránt!

Bővebb információk a Sípark weboldalán: www.sipark.hu
KOMMENTEK
bence84 | 2011.10.13. 22:39
francia színkódokkal zöld az egész pályarendszer, nem?
Mácsai Tomi | 2011.10.14. 08:23
Nem! A pályák színbesorolása az osztrákokéval megegyező. A kékek fele szerintem is csak zöld lenne a franciáknál, de a piros az piros, a feketén még itt nem volt alkalmam csúszni, de a tapasztalatom, hogy az osztrákok gyengébb lejtőkre is feketét jelölnek, mint a franciák, s szerintem az itteni fekete a francia szerint nem lenne fekete, az osztrák szerint talán. Viszont, miért jelölnénk Magyarországon a francia rendszer szerint?

Gergő! Gratulálunk a fejlesztéseitekhez, örülünk, hogy ilyen szépen alakul a Sípark nálatok a Mátrában! Ha lassan is, de reméljük, ha már nálunk is elkezdődik valami komolyabb.. Hosszú szezont sok hóval és vendéggel Nektek és minden magyar pályának!

Üdv. Tomi Dobogókőről
Vityó | 2011.10.17. 10:19
Gratula a fejlesztésekhez! Lassan tényleg elkezdődik valami. Kár hogy Bánkúton minden áll mint a hal szeme! :S
Itt mikor kezdenek hóágyúzni? Eplényben már nagyüzemben megy!
kovacspeter.ski | 2011.10.22. 19:39
A legnagyobb elismerés sok-sok sikert az idényhez!!! Sándort üdvözlöm

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
Szállástippek
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.