Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Fejlesztésekkel készül a mátraszentistváni Sípark

2012.11.26. Kőrösi Gergő (sipark.hu)

Fejlesztésekkel készül a mátraszentistváni Sípark Nemsokára indul az idei síszezon, a Sípark pedig teljes felkészültséggel várja, hogy beindulhassanak a hóágyúk. A Síparkot üzemeltető családi vállalkozás az idei szezonra közel 40 millió forint összértékű fejlesztésekkel készül, mely leginkább a meglévő szolgáltatások minőségét javítja még tovább.
Bár az idei fejlesztések nem olyan látványosak (mint például a tavaly átadott szerpentin-panoráma sípálya vagy a hóágyúzott és mozgójárdával is használható HóSport pálya, ahol szánkózni, hóbiciklizni és hórollerezni is lehet), idén is sok újdonsággal és magasabb minőségű szolgáltatásokkal várjuk a Síparkba érkező vendégeket.

A 2012/2013-as szezonra elkészült fejlesztések:

Pályavilágítás:

  • A Nagy Poma (A), a Nagy Doppy (B), valamint a Kis-Doppy (C) síliftek nyomvonalán lecseréltük a régi lámpákat, melyek helyére a legmodernebb lámpatestek kerültek, hogy homogén és nagyobb fényerejű legyen a megvilágítás.
  • A Kis Poma (D) sílift be- és kiszállóhelye külön megvilágítást kapott, hogy a be- és kiszállás a jobb fényviszonyok mellett, biztonságosabb legyen.
  • A 3-as pálya esti világításán is fejlesztettünk, így az idei szezontól akár éjszakai síverseny megrendezésére is alkalmassá válik a piros 3-as pálya.
  • A 4B és 5B pályán hangulatvilágítást építettünk ki, mely az esti sízés igazi "csemegéje" lesz.

Kölcsönző:

  • 65 pár vadonatúj síléccel, 40 pár síbakanccsal, 35 pár síbottal és 16 pár snowboardbakanccsal bővül az idei kínálat.
  • A síkölcsönző területét még nagyobbra bővítettük.

Új hóágyúk:

  • A Sípark hóágyúparkja 2 új hóágyúval bővül.
  • Az idei szezonban a liftek nyomvonalának behavazását egy speciális lándzsás hóágyú is segíti majd.

Pénztár:

  • A pénztár új, SKIDATA jegykiadóablakkal és kiszolgálóegységgel bővül, így a csúcsidőszakokban kisebb lesz a sorban állás.
  • A pénztár környéke jobb megvilágítást kap.

Parkoló

  • A pályák melletti parkolók felületét megújítottuk (zúzottkövezés, hengerezés) a kényelmesebb parkolás érdekében.

Hütte:

  • A Hütte konyháját modernizáltuk.
  • A Hüttébe vezetékes Propán gázt köttettünk be, mely egy központi palackról kapja majd az utánpótlást.

Új webkamera:

  • A síszezonra várhatóan egy újabb webkamerával bővülünk, mely a szemközti hegyoldalról mutatja majd az aktuális hóhelyzetet.

Zenés napfényteraszok:

  • A Hütte és a Kör-Bár előtti napozóteraszokon DJ-keverő és hangfal-csatlakozási pontokat alakítunk ki, hogy a hétvégéken hangulatos zenékkel és műsorokkal szórakoztathassuk a vendégeinket úgy, hogy a hangerő közben ne legyen zavaró.

SZÉP kártya:

  • a SZÉP kártya elfogadásának ügyintézése folyamatban van, remélhetőleg a szezonkezdetre rendeződik ez a kérdés is.

Az új fejlesztések mellett, az idén is rengeteg karbantartó munkát végeztünk el. Leszervizeltük a sílifteket, hóágyúkat, ratrakokat, hogy azok mind megbízhatóan üzemeljenek a szezonban. Tavasszal kitisztítottuk a víztározóinkat, a nyár további részében pedig azon dolgoztunk, hogy a gyep minősége tökéletes legyen, küzdöttünk a nagy szárazság ellen és öntöztük a rengeteg facsemetét. Az ősz hátralévő részében pedig további fatelepítést végzünk.
KOMMENTEK
kovacspeter.ski | 2012.11.26. 20:02
Sok sikert kívánok!
Liv77 | 2012.11.27. 11:17
Csak így tovább! Már várjuk a jó (hideg) időt, és a sok havat a hazai hegyekben!

Szállástippek
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.