Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Friss hó, újra dübörögnek az ágyúk Eplényben!

2015.01.24. Intersport Síaréna

Éjjel kettő óra óta havazik Eplényben, a hideg érkezésével pedig a hóágyúkat is elindították. Friss hóréteget kapott a vastag pályaalap, igazi téli körülmények várják a látogatókat.
A január elején végzett intenzív hóágyúzásnak köszönhetően nagyon sok hó marad Eplényben, helyenként az egy métert is megközelíti a tömörített takaró vastagsága. A pálya nagyon jól bírta az utóbbi két hét enyhe időjárását, de most már itt a megváltó fordulat. Éjjel kettő óra óta hullik a természetes hó és a hóágyúkat is elindították. 

Nagyon jó minőségű az 1-es pálya és a tanpálya is. A megmaradt alapra hóágyúzva pedig hamar csúcsformába varázsolják az 1/b, a 6-os és 7-es pályákat is. Minden nap várják a vendégeket. Üzemelnek a liftek, a síiskola, a kölcsönző, Holle Anyó Étterme és a Kemencés Büfé is. Az utak a havazás ellenére jól járhatóak, a bekötőutat is letakarították.

Jövő hét második napján Szuperkeddet tartanak. Ilyenkor 40% kedvezménnyel adják az este hat és tíz óra között érvényes jegyeket. Kivilágított pályákon csúszhatunk, a hegyre pedig a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó repíti fel a síelőket. 
KOMMENTEK
Nordica Vili | 2015.01.24. 11:49
Folyamatosan havazik, nem ment a homerseklet 0fok fölé

Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.