Menü ≡

Friss hó, újra dübörögnek az ágyúk Eplényben!

2015.01.24. | Szerző: Intersport Síaréna
Éjjel kettő óra óta havazik Eplényben, a hideg érkezésével pedig a hóágyúkat is elindították. Friss hóréteget kapott a vastag pályaalap, igazi téli körülmények várják a látogatókat.
h i r d e t é s
A január elején végzett intenzív hóágyúzásnak köszönhetően nagyon sok hó marad Eplényben, helyenként az egy métert is megközelíti a tömörített takaró vastagsága. A pálya nagyon jól bírta az utóbbi két hét enyhe időjárását, de most már itt a megváltó fordulat. Éjjel kettő óra óta hullik a természetes hó és a hóágyúkat is elindították. 

Nagyon jó minőségű az 1-es pálya és a tanpálya is. A megmaradt alapra hóágyúzva pedig hamar csúcsformába varázsolják az 1/b, a 6-os és 7-es pályákat is. Minden nap várják a vendégeket. Üzemelnek a liftek, a síiskola, a kölcsönző, Holle Anyó Étterme és a Kemencés Büfé is. Az utak a havazás ellenére jól járhatóak, a bekötőutat is letakarították.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Jövő hét második napján Szuperkeddet tartanak. Ilyenkor 40% kedvezménnyel adják az este hat és tíz óra között érvényes jegyeket. Kivilágított pályákon csúszhatunk, a hegyre pedig a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó repíti fel a síelőket. 
2015.01.24. 11:49:39 Nordica Vili
Folyamatosan havazik, nem ment a homerseklet 0fok fölé
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »