Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gemeindealpe: keddtől megkezdődik a szezon!

2016.01.04. 2016.01.05. Bata Attila | frissítve: 2016.01.05.

Újabb, a határhoz közeli, alsó-ausztriai síterep kezdi meg a szezont. Ezúttal Gemeindealpe (Mitterbach) jelentette be, hogy keddtől már lehet síelni a terepen, igaz egyelőre még csak az alsó pályán, a felső oldal megnyitására még egy kicsit várni kell.
Itt is nehezen indul be a szezon. Nagyon szerettek volna már a december 19-i hétvégére kinyitni, de akkor az időjárás meghiúsította a síelést. Azóta a liftek ugyan jártak, de ennek csak a túrázók örülhettek, a síelők nem.

Nyitás előtt egy nappal
Nyitás előtt egy nappal
Keddtől már üzemel a négyszemélyes ülőlift (Bodenbauerexpress) és egy húzólift (Birkischlepper), valamint az említett liftek mellett található pályák. Vissza lehet síelni a völgybe, de a felső rész megnyitására még várni kell.

Naponta 9:00 és 16:00 között tartanak nyitva. 
KOMMENTEK

Szállástippek
Aktivhotel Weisser Hirsch csillagcsillagcsillagcsillag
A szálloda Mariazell központjában, 150 méterre az új kiskabinos lifttől, 55 szobával, wellness részleggel várja Vendégeit. Egyágyas, kétágyas, családi vagy akár összenyitható szobák is foglalhatók, büféreggelivel vagy félpanziós ellátással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Bartelbauer panzió csillagcsillagcsillag
Családi vezetésű panzió a St. Sebastiani gyakorlólift és négyüléses lift közvetlen szomszédságában, félpanziós ellátással, játszószobával. Igény esetén 2-5 fős apartmanok is foglalhatóak a melléképületben, 70 m-re a panziótól.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Waldhäuschen apartman
2023-ban felújított romantikus 60 nm-es házikó az Erlaufsee közelében, az erdő szélén, a Bartelbauer Gasthof üzemeltetésében. A Gasthof és a Mariazell-St. Sebastian-i sípálya 1,9 km-re található a házikótól.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.