Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Gyepsí és műanyag pálya szezonnyitó a hétvégén

2011.09.29. | Szerző: Gutbrod Rezső
Gyepsí és műanyag pálya szezonnyitó a hétvégén Itt az ősz és indul a gyepsí szezon Visegrádon! A hétvégén nyit a síiskola műanyag pályája. Október 1-én és 2-án 10-18 óra között lehet kipróbálni a gyepsít és a műanyag pályát, felszerelést helyben lehet bérelni. A felvonó használat ingyenes lesz!
A visegrádi Nagyvillám sípálya üzemeltetői megkezdték a felkészülést a téli szezonra is: teljes felújításon és bővítésen esett át a hóágyús rendszer, már csak a helyi vízmű problémás csőszakaszának cseréjén múlik, hogy ettől az évtől üzembiztosabban és nagyobb kapacitással tudjanak hóágyúzni. A földmunkák kapcsán tovább javították a snowtubing pálya biztonságát, lefaragták a 2/A pályán található ugratót (mivel ez az oktatást nagyon zavarta), valamint a baby pálya indító dombot kapott. - tudtuk meg Gutbrod Rezső pályaüzemeltetőtől. A munkálatok miatt idén csúszott a gyepsí szezonkezdet, de az időjárás sem kedvezett eddig a gyepsínek. Ezen a hétvégén (október 1. szombat és 2. vasárnap) gyepsí és műanyag pályás szezonnyitó lesz a sípályán. Mindkét nap 10-18 óráig lehet jönni kipróbálni a gyepsít és a műanyag pályát. A felvonó használat ingyenes lesz, a gyepsíért, sílécért 500 Ft-ot kell fizetni alkalmanként. Aki nem tud hozni cipőt botot és egyéb védőfelszerelést, további 500 Ft-ért bérelhet azt is nálunk.

Gyepsízés Visegrádon - filmünk 2009-ben készült.
További infó és webkamera: www.visegradsipalya.hu
2011.09.29. 11:54:27 Lackó
Na, akkor mégsem lett olyan rossz az a naplementés képem Klaciról, amint hasít lefelé, hogy ha azt választottátok ki a cikkhez! :-)

Egyébként menjetek, jó hely az a Visegrád! (bár én havon szerettem meg igazán)
2011.09.29. 12:21:25 vasssy
Jó, kép az, Lackó! Mondtuk mi azt akkor is. :-)
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 219 vendég és 19 regisztrált felhasználó látogatja.