Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gyepsí és műanyag pálya szezonnyitó a hétvégén

2011.09.29. Gutbrod Rezső

Gyepsí és műanyag pálya szezonnyitó a hétvégén Itt az ősz és indul a gyepsí szezon Visegrádon! A hétvégén nyit a síiskola műanyag pályája. Október 1-én és 2-án 10-18 óra között lehet kipróbálni a gyepsít és a műanyag pályát, felszerelést helyben lehet bérelni. A felvonó használat ingyenes lesz!
A visegrádi Nagyvillám sípálya üzemeltetői megkezdték a felkészülést a téli szezonra is: teljes felújításon és bővítésen esett át a hóágyús rendszer, már csak a helyi vízmű problémás csőszakaszának cseréjén múlik, hogy ettől az évtől üzembiztosabban és nagyobb kapacitással tudjanak hóágyúzni. A földmunkák kapcsán tovább javították a snowtubing pálya biztonságát, lefaragták a 2/A pályán található ugratót (mivel ez az oktatást nagyon zavarta), valamint a baby pálya indító dombot kapott. - tudtuk meg Gutbrod Rezső pályaüzemeltetőtől. A munkálatok miatt idén csúszott a gyepsí szezonkezdet, de az időjárás sem kedvezett eddig a gyepsínek. Ezen a hétvégén (október 1. szombat és 2. vasárnap) gyepsí és műanyag pályás szezonnyitó lesz a sípályán. Mindkét nap 10-18 óráig lehet jönni kipróbálni a gyepsít és a műanyag pályát. A felvonó használat ingyenes lesz, a gyepsíért, sílécért 500 Ft-ot kell fizetni alkalmanként. Aki nem tud hozni cipőt botot és egyéb védőfelszerelést, további 500 Ft-ért bérelhet azt is nálunk.

Gyepsízés Visegrádon - filmünk 2009-ben készült.
További infó és webkamera: www.visegradsipalya.hu
KOMMENTEK
Lackó | 2011.09.29. 11:54
Na, akkor mégsem lett olyan rossz az a naplementés képem Klaciról, amint hasít lefelé, hogy ha azt választottátok ki a cikkhez! :-)

Egyébként menjetek, jó hely az a Visegrád! (bár én havon szerettem meg igazán)
vasssy | 2011.09.29. 12:21
Jó, kép az, Lackó! Mondtuk mi azt akkor is. :-)

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.