Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Hat orosz halt meg motorosszán-balesetben

2013.01.05. | Szerző: MTI / sielok.hu
Hat orosz halt meg motorosszán-balesetben Hatan haltak meg egy motorosszán-balesetben péntek este Észak-Olaszországban, a Cermis hegyen. A halálos áldozatok valamennyien orosz állampolgárok voltak - mondta a milánói orosz alkonzul. A halálos áldozatok közt négy nő és két férfi van. Két további férfit súlyos sérülésekkel egy trentói kórházban ápolnak.
h i r d e t é s
Az életüket vesztettek közül öten, illetve az egyik sérült krasznodari illetőségű (Dél-Oroszország) orosz állampolgár, egy orosz utazási iroda szervezésében érkeztek Olaszországba. A szerencsétlenség hatodik halottja és a másik sérült az üdülőhelyen idegenforgalmi szakemberként dolgozott.

A szán, ami utánfutót is húzott, egy kivilágítatlan sípályán közlekedett a baleset idején, mintegy 2000 méteres tengerszint feletti magasságban. A sötétben kicsúszott a pályáról, utasai pedig kirepültek belőle, és többen sziklának csapódtak. Az olasz média szerint a szán száz métert zuhant. A baleset két súlyos sérültjét helikopteren szállították el a helyszínről. A motoros szánt a hatóságok feltételezése szerint az egyik áldozat vezette.

A Trento közelében található alpesi hegy az elmúlt évtizedekben már két súlyos katasztrófa helyszíne volt. 1998-ban egy amerikai katonai repülőgép elszakította egy kabinos sílift drótkötelét, és az egyik kabin utasaival a mélybe zuhant. Mind a 19 utas meghalt, a kabin kezelőjével együtt. Egy korábbi tragédiában, 1976 márciusában az egyik kabin szakadt le, akkor 42 ember halt meg.

2013.01.06. 09:46:56 Bukfenc
Biztos lassan poroszkáltak!
2013.01.07. 18:03:44 gyf
Az utóbbi két baleset nettó emberi hülyeség, bárhol megtörténhetne.
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »